SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Beşiktaş JK’nın tarihi kampanyası “Bırakmam Seni’’ ödülleri verildi

Beşiktaş JK’nın tarihi kampanyası “Bırakmam Seni’’ ödülleri verildi
Bu haber 26 Kasım 2020 - 23:42 'de eklendi.

Beşiktaş JK’nın Haziran ayında başlattığı Bırakmam Seni kampanyası için düzenlenen “Ödül Senin” çekilişinde kazanan talihliler ödüllerine kavuştu. Beşiktaş Vodafone Park’ta düzenlenen törene pandemi nedeniyle ev ve otomobil talihlileri dışında sadece İstanbul’da yaşayanlar davet edildi. Törende konuşan Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi, talihlilerin arasında bir sağlık çalışanı olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve bütün sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Türkiye’nin ilk spor kulübü Beşiktaş JK’nın “Bırakmam Seni’’ kampanyasının önemli ayaklarından biri olan “Ödül Senin’’ çekilişinde kazanan talihliler ödüllerine kavuştu. 9 Ağustos-9 Eylül 2020 tarihleri arasında Bırakmam Seni – ‘’Ödül Senin 1SMS 1Çekiliş’’ etkinliğine toplam 282 bin adet SMS gönderimi yapıldı. Milli Piyango Yetkilileri ve Noter huzurunda 19 Eylül 2020, saat 19:03’te yapılan çekilişte ev, otomobil, tatil gibi birbirinden değerli 1903 hediye Mardin’den İzmir’e, Cizre’den Afyon’a çok geniş bir coğrafyadaki taraftarlara gitti.

Beşiktaş Vodafone Park’ta 26 Kasım 2020 Perşembe günü düzenlenen ‘’Ödül Senin’’ çekilişi teslim törenine; ev, otomobil, Beko bulaşık makinası, çamaşır makinası, buzdolabı, televizyon, Samsung cep telefonu, elektrikli scooter ve Futbol A takımı ile buluşma kazanan ve İstanbul’da yaşayan talihliler katıldı. Törende, Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi , Başkanvekili ve aynı zamanda “Bırakmam Seni Kampanya” Yöneticisi Adnan Dalgakıran ve Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

Çebi: ‘’Talihlilerimiz arasında bir sağlık çalışanımız olmasından dolayı çok mutluyum, hepsine minnettarız’’

‘’Ödül Senin’’ çekilişi teslim töreninde konuşan Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi, sözlerine sağlık çalışanlarına teşekkür ederek başladı. Pandemi nedeniyle büyük zorluklar yaşayan sağlık çalışanlarımızın ülkemizde gösterdiği gayret ve çabasına değinen Çebi, Samsun’dan ödül kazanan ve doktor olan Bülent Koca’ya ödülünü takdim etti. Çebi sözlerine şöyle devam etti: ‘’Haziran ayında başlattığımız ve camiamızdan büyük destek gören Bırakmam Seni Kampanyası’na katılan taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Sizlerden aldığımız destek ve güvenle yolumuza devam ediyoruz. Beşiktaş camiası zor zamanlarda sergilediği birlik ve beraberlik ile ülkemizde her zaman örnek bir camia olmuştur. Salgın nedeniyle geçirdiğimiz bu zor dönemde bir ödülümüzün Samsun’dan gelen doktor bir kardeşimize gitmesinden dolayı çok mutluyum. Kendisi bu zorlu süreçte hepimizden fazla yorulan, enerji harcayan sağlık çalışanlarından birisi. Bizler bu vesile ile Covid-19 sürecinde cephenin en ön alanında savaşan sağlıkçılarımıza teşekkür ediyoruz.’’

Geçtiğimiz ay İzmir’de yaşanan deprem felaketine de değinen Çebi: ‘’Gülden Bozkurt ise İzmir’den gelen başka bir talihlimiz. Maalesef geçtiğimiz ay İzmir’de yaşanan deprem tüm ülkemize derin acılar yaşattı. Bu vesile ile hayatını kaybeden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, güzel İzmir’imize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz’’ dedi.

‘’Ödül Senin’’ Hakkında

Beşiktaş JK Bırakmam Seni Kampanyası “Ödül Senin’’ gecesinin ilki 9 Ağustos 2020’de KanalD’de Yılmaz Erdoğan’ın sunuculuğunu üstlendiği program ile başlamış, Hülya Avşar, Zafer Algöz, Mehmet Erdem, Hakan Altun, Çok Güzel Hareketler 2 ekibi, Ömür Gedik, İsmail Demirci, Erkan Petekkaya, Onur Buldu ve Barış Murat Yağcı gibi ünlü isimler Beşiktaş’a destek olmak isteyen vatandaşlarla telefon bağlantısı gerçekleştirerek geceye katkı vermişti. “Ödül Senin’’ gecesinin ikinci canlı yayını ise yine Vodafone Park’ta 9 Eylül 2020’de yapılmış, Beşiktaş JK’nın Youtube Kanalı’ndan canlı yayınlanan gecede taraftarlar “Bırakmam Seni’’ destek kampanyasına hem telefon bağlantılarıyla hem de SMS ile destek vermişti. Youtube üzerinden yayınlanan gecenin sunuculuğunu Süeda Çil, Bülent Ülgen, Cihangir Gökdoğan ve Sergen Deveci paylaşırken geceye, Yılmaz Erdoğan ve BKM Ekibi, Zafer Algöz, Özgün, Cavit Çetin Güner online bağlantı ile; Hülya Avşar, Demet Akalın, Erkan Can, Acun Ilıcalı, Aras Bulut İynemli, Gökhan Tepe, Esra Erol, Simge, Mustafa Keser, Kutsi, Birol Güven, Cem Cücenoğlu, Doğaç Yıldız, Berkay Ateş, Umut Kurt, Yıldıray Şahinler video çekerek destek gecesine katkı sağlamıştı. Cankat Aydos, İrem Ecem Başarır, Fatih Dokgöz(Arıza Dizi oyuncuları) ve Ruhi Sarı da programa konuk olan isimler olurken Birol Can, Kartal Can ve İlknur Can Beşiktaş için besteledikleri şarkıyı seslendirmiş, Ömür Gedik ve Murat Başaran Beşiktaş marşı ile etkinliğe katkı sağlamıştı. Gecede Kemal Alıç da DJ Perküsyon canlı performansı ile izleyicilere keyifli bir akşam yaşatırken, Erkan Can’ın seslendirdiği “Bırakmam Seni’’ Kampanyası’nın üçüncü filmi de hem taraftardan hem de izleyicilerden tam not almıştı.

Ödüller Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi,2.Başkan Adnan Dalgakıran , Asbaşkan Emre Kocadağ,Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Daltaban ,Fırat Fidan tarafından sahiplerine takdim edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek