SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

BİEN’DEN ADI GİBİ ZARİF KOLEKSİYON: ‘’SWAN’’

BİEN’DEN ADI GİBİ ZARİF KOLEKSİYON: ‘’SWAN’’
Bu haber 06 Kasım 2020 - 8:38 'de eklendi.

Bien’in, beyazın ferahlığını yaşam alanlarına yansıtan parlak yüzeye sahip Swan Koleksiyonu mekanlara göz alıcı ve bütünsel çözümler sunuyor. Parlak, şık ve temizliğin en iyi ifadesi Swan Koleksiyonu, iddialı görünümü ile öncelikli tercih olmaya aday koleksiyonlardan.

Yenilikçi tasarımları ve en son teknolojisi ile zengin ürün gamına sahip olan Bien’in 60x 120cm ebadında ürettiği ‘’Full Lappato’’ diye adlandırılan parlak yüzeyli teknik porselen karo ürün grubundaki ‘’Swan Koleksiyonu’’ mermerin en gösterişli halini mekanlara yansıtarak ayrıcalıklı yaşam alanları oluşturuyor.

Şık görünümü ve beyaz rengiyle öne çıkan koleksiyon, mermerin en parlak halini etkili bir şekilde sunuyor. Seramiğin kullanım kolaylığı ve hijyeni dikkate alan yaklaşımı, mermerin doğal ve özgün haliyle buluşarak, çağın mekanlarının vazgeçilmez unsurları oluyor.

Koleksiyon yaşam alanlarından sosyal mekanlara, otellerden restoranlara ve ofislere kadar geniş bir kullanım alanına sahip.

Tasarımlarının her biri birbirinden iddialı Bien ürünleri, her zevke ve her ihtiyaca yönelik ideal çözümleri hayata geçiriyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA