SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

BİLECİK BELEDİYESİNDEN AÇIK HAVA KONSERLERİ

BİLECİK BELEDİYESİNDEN AÇIK HAVA KONSERLERİ
Bu haber 10 Ağustos 2021 - 15:58 'de eklendi.

BİLECİK BELEDİYESİNDEN AÇIK HAVA KONSERLERİ

Bilecik Belediyesi tarafından Ağustos ayında gerçekleştirilecek ‘Güzel Geceler’’ adlı konserler kapsamında, halkımız birbirinden değerli sanatçılarla buluşacak.

Kültür ve Sanat konusunda birçok güzel etkinliğe imza atan Bilecik Belediyesi, düzenlenecek açık hava konserleri kapsamında birçok değerli sanatçıyı Bilecik’te ağırlayacak.

Pelitözü Gölpark Amfi Tiyatroda; 11 – 25 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek konserler için halkımız Atatürk Parkı, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi ve Biletix’ten biletlerini temin edebilecekler.

“Güzel Geceler” sloganıyla 11 Ağustos Çarşamba günü Yeni Türkü ile başlayacak konserler, 16 Ağustos Pazartesi günü Moğollar, 17 Ağustos Salı günü Bilecik’in Sesleri,18 Ağustos Çarşamba günü Fatma Turgut ve 25 Ağustos Çarşamba günü Pamela konseri ile son bulacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek