SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin 4 yaşında

BİRECİK MİNİBÜSÇİLER VE KAMYONCULAR ODASI BAŞKANI MUHYETTİN BEGİT`TEN 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ MESAJI

BİRECİK MİNİBÜSÇİLER VE KAMYONCULAR ODASI BAŞKANI MUHYETTİN BEGİT`TEN 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ MESAJI
Bu haber 30 Eylül 2024 - 22:44 'de eklendi.

Birecik Minibüsçiler ve Kamyoncular Odası Başkanı Muhyettin Begit, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Birecik Minibüsçiler ve Kamyoncular Odası Başkanı Muhyettin Begit, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Her insan için değişik anlam ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan ve her zaman tecrübelerinden yararlandığımız en değerli varlıklarımızdır.

Yaşlılarımızın toplumsal yaşama aktif olarak katılmalarını, sosyal, kültürel ve ekonomik haklara sahip ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, kişi, kurum ve devlet olarak öncelikli görevimizdir.

Yaşlılığı kabullenmek, hem erdem, hem de olgunluktur. İnsanlığı büyüten sevgidir. Unutmayalım ki sevgiye en çok muhtaç olanlar da yaşlılarımızdır. Bizler yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgiyle genç kuşaklara örnek olmayı başardığımız ölçüde, yaşlandığımızda saygıyı hak edebileceğiz.

Bizleri bu günlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, onlara gereken saygıyı ve ihtimamı göstermek, toplum olarak hepimizin görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü en içten dileklerimle kutlar, aileleri ile birlikte yaşama sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA