SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Birecik Ortadoğu Özel Öğretim Kursundan Büyük Başarı

Birecik Ortadoğu Özel Öğretim Kursundan Büyük Başarı
Bu haber 07 Eylül 2020 - 20:04 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA –Özel Haber

Birecik Ortadoğu Özel Öğretim Kursu Kurum Müdürü Kübra Irmak, Birecik Ortadoğu Özel Öğretim Kursu ve 2020 YKS sonuçları hakkında özel açıklamalarda bulundu.

Irmak, Birecik Ortadoğu Özel Öğretim Kursu olarak Birecik ilçemizde 4. Yılımıza girmiş olduğumuzu bizim tek amacımızın Birecikli gençlerimize güzel bir gelecek hazırlamak için ekibimiz ile beraber var gücümüz ile çalışmakta olduğunu söyledi.

Irmak, Birecik’te hizmet vermeye başlamadan önce Birecikli gençlerimizin Nizip veya Gaziantep e Dershanelere gittiğini, bununda beraberinde birçok zorluklar getirdiğini belirtti. Ancak hizmete başladıktan sonra Birecik’teki dershanecilik anlayışını tamamen değiştirdiklerini ve şu anda yakaladıkları başarının Nizip’teki kurumlardan daha iyi düzeyde olduğunu ifade etti.

Eğitim misyonumuz; Güçlü bir Eğitim kadrosu, kaliteli yayınlar, uygun fiziki koşullar, yeterli düzeyde ek ders ve etütler, disiplinli çalışma ile gençlerimizi eğitim konusunda doyurmak ve onları hayallerinde bölümlere yerleştirmek olduğunu söyledi.

Irmak ,2020 YKS sınav sonuçları hakkında yaptığı değerlendirmede ise; Öğrenciler için çok zor bir yıl olduğunu belirterek öğrencilerin hem hastalıkla mücadele ettiğini hemde ders çalıştığını belirtti. 15 Mart’ta Milli Eğitim Bakanlığının yüz yüze eğitim yerine uzaktan eğitim açıklaması üzerine kendilerinin bir hafta gibi kısa bir sürede hazırlıklarını bitirerek tüm derslerden öğrencilerine uzaktan canlı dersler verdiğini söyledi. Bu derslerin çok verimli geçtiğini, öğrencilerinin hemen hemen tamamının derslere katılım gösterdiğini vurguladı.

Ayrıca kurdukları whatsapp grupları ile 7 gün boyunca saat 24.00’ e kadar öğrencilerin sorularını çözdüklerini söyledi. Sokağa çıkma yasağının yaşandığı günlerde gerek Halfeti’deki öğrenciler gerekse köylerde kalan öğrencilere deneme sınavlarını elden teslim ettiklerini açıkladı. Süreci en iyi şekilde yöneterek başarıyı yakaladıklarını, bu yıl sınava giren öğrencilerinden 5’ inin tıp fakültesine 4’ ünün eczacılık ve diş hekimliği fakültesine 2’sinin hukuk fakültesine 12’sinin mühendislik fakültesine 84’ ünün öğretmenlik ve diğer fakültelere yerleştiğini söyledi.

3. yılımızın sonunda öğrencilerimizi 11 tıp, 8 hukuk ve 7 eczacılık ve diş hekimliğine kazandırarak Birecik tarihinin en başarılı eğitim kurumu konumunda olduklarını belirtti.

Bu başarı sırrının güçlü bir eğitim kadrosu, kaliteli yayınlar kullanarak sistemli ve disiplinli çalışmaya borçlu olduklarını söyledi.

Öğrencilerine hem rehberlik hem öğretmenlik yaparak hedefe odaklanmalarını sağladıklarını, ayrıca 3 yıl üst üste Birecik birincisini çıkararak bu alanda da bir ilki başardıklarını ifade etti.

Velilerimizden yeni sezonda hem sağlık önlemleri konusunda hem de öğrencilerimizin alacakları eğitim kalitesi açısından bize güvenmelerini, öğrencilerimize iyi bir gelecek hazırlamak için var gücümüzle çalışacağımızdan şüphe duymamalarını ve gönül rahatlığı ile çocuklarını bize emanet edebileceklerini söyledi.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA