SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

BİRECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI SADETTİN BİLGİN `DEN KADİR GECESİ MESAJI

BİRECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI SADETTİN BİLGİN `DEN KADİR GECESİ MESAJI
Bu haber 05 Nisan 2024 - 4:21 'de eklendi.

BİRECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI SADETTİN BİLGİN `DEN KADİR GECESİ MESAJI

Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Bilgin, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Bilgin, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Rahmet ve bereketin sağnak sağnak yağdığı, sevgi ve kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, içerisinde bolca feyz ve bereketi barındıran Kadir Gecesi’ne erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Günahlarımız ve hatalarımız için tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğu, dualarımızın kabul edildiği bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun daha da artması için yüce Allah’ın bizlere sunduğu eşsiz fırsatlardan biridir.

Kur’an-ı Kerim’in nazil olmaya başladığı, Allah’ın sonsuz rahmetinin yeryüzünü kuşattığı bu müstesna geceyi bir fırsat olarak görmeli ve tüm insanlığın, kin, haset, nefret, korku ve ümitsizliğin olmadığı; güven, sevgi, saygı, kardeşlik ve dayanışmanın olduğu bir dünyada yaşaması için içtenlikle dua etmeliyiz.

Kadir Gecesi, Kur’an-ı Kerim’i anlamak, Resûlullah (sas)’ı örnek almak, bu iki yüce kaynağın işaret buyurduğu fazilet ilkeleri doğrultusunda yaşamak ve her türlü kötülüğü terk etmek için mukaddes bir vesile olarak kabul edilmelidir. Vahy-i İlâhî’de bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen bu mukaddes gecenin feyiz ve bereketinden azami bir şekilde istifade etmeli bu fırsatı kaçırmamalıyız.

Bin aydan daha hayırlı olan bu gecenin, bütün insanlığın güven, huzur ve sağlık içerisinde daha nice mübarek gecelere ve Bayramlara erişmesine vesile olması dileklerimle, Birecikli ve Halfetili hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, daha nice mukaddes gün ve gecelere sağlıkla, birlik ve beraberlik içinde kavuşmayı yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA