SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi” Belgorod bölgesine ilaç bağışında bulundu

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi” Belgorod bölgesine ilaç bağışında bulundu
Bu haber 05 Temmuz 2023 - 0:35 'de eklendi.

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi” Belgorod bölgesine ilaç bağışında bulundu

2023,

Bölge doktorları, diğer şeylerin yanı sıra, toplam 10 milyon ruble’den fazla pansuman aldı.

Hayırsever bir misyonun bir parçası olarak, “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” parti projesinin federal koordinatörü, Devlet Duma milletvekili Natalia Poluyanova ve parti projesinin “Kadın Sağlığı” yönünün koordinatörü Devlet Duma milletvekili Veronika Vlasova toplantılar yaptı. bölgesel Sağlık Bakanlığı, bölgesel klinik hastane ve perinatal merkez.

“Sağlık sektörünün federal düzeyde ve bölgelerde gelişmesi için gerekli olan öncelikli görevleri ve çözümleri tartıştık. İlk olarak, tıp üniversitelerinden mezun olduktan sonra uzmanların dağıtım sistemini yeniden oluşturmak önemlidir. Rehabilitasyon için personel eğitimi için bir sistem gereklidir. Rehabilitologlar tek taraflı değil, kapsamlı bir eğitim almaları gereken uzmanlardır. Şimdi onlara ayrı bir vurgu yapılıyor” dedi Natalia Poluyanova.

Ayrıca, düşük kilolu doğan çocuklar için erken yaşta özel bir destek programının oluşturulması ve rehabilitasyonu ve hastalıkların önlenmesi için sistemik desteği hakkındaydı.

” Birleşik Rusya Kadın Hareketi ” parti projesi 2022 yazında çalışmaya başladı. Bu, toplumsal hareketlerin, kar amacı gütmeyen kuruluşların, milletvekillerinin, girişimcilerin, gönüllülerin ve aktivistlerin temsilcilerinden oluşan geniş bir kadın topluluğudur. Platformda katılımcılar, kadınların çıkarlarını korumak, özel harekat katılımcılarını ve ailelerini desteklemek için sosyal, insani, kültürel projeler geliştirir ve teşvik eder. Kadınlar ayrıca değişen mevzuat için ortaklaşa öneriler geliştirir, çeşitli sektörlerde eğitim projeleri oluşturur.

Konuşmacı
Poluyanova Natalya Vladimirovna
Poluyanova Natalya Vladimirovna
“Birleşik Rusya Kadın Hareketi” federal parti projesinin koordinatörü, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Dumasının yardımcısı
#Belgorod bölgesi
#bölgeler
#partproje
#FemaleMovementUnitedRussia
#doktorlar
#ilaçlar
#Destek
#Poluyanova
#Vlasova
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/zhenskoe-dvizhenie-edinoj-rossii-peredalo-lekarstvennye-preparaty-v-belgorodskuyu-oblast

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA