SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

“Birleşik Rusya” Komşular Günü’nde ülke genelinde şenlik etkinlikleri düzenledi

“Birleşik Rusya” Komşular Günü’nde ülke genelinde şenlik etkinlikleri düzenledi
Bu haber 03 Haziran 2024 - 9:28 'de eklendi.

 

“Birleşik Rusya” Komşular Günü’nde ülke genelinde şenlik etkinlikleri düzenledi

2024,

“Okuryazar Tüketiciler Okulu” parti projesinin desteğiyle etkinlikler onuncu kez düzenleniyor
Partinin Mahalle Günü etkinliklerine 2014 yılından bu yana 2,5 milyondan fazla kişi katıldı. Moskova Şehir Duması ” Okuryazar Tüketici Okulu ” parti projesinin federal koordinatörü, Birleşik Rusya’nın bu yıl geleneksel çay partileri ve subbotniklere ek olarak spor etkinlikleri, görevler, çevre projeleri ve çocuklar için ayrı eğlence programları düzenleyeceğini söyledi. milletvekili Alexander Kozlov .

“Bu yıl 78 Birleşik Rusya kamu destek merkezinde tematik mahalle etkinlikleri düzenleniyor. Yeni ortaklarımız var – Ulusal Sağlık Birliği, ANO Mentorluk ve Sosyal Tasarım Akademisi, Bölge Kalkınma Fonu, Tüm Rusya Bölgesel Kalkınma ve Kamu Özerk Yönetim Meclisi, Tüm Rusya Kalkınma Derneği Yerel Öz Yönetim, Timchenko Yardım Vakfı, “Bakım Yakınlarda” Koalisyonu, TOS Üniversitesi, Tüm Rusya Belediyeler Kongresi” dedi.

Alexander Kozlov, Komşular Günü’nün düzenli olarak düzenlenmesinin, konut ve toplumsal ilişkilerin tüm konuları – mülk sahipleri, konut kiracıları, yönetim kuruluşları, kamu hizmeti sağlayıcıları ve yerel ve bölgesel otoritelerin temsilcileri, denetleyici ve denetleyiciler – arasında aktif istişareler ve etkileşimin sağlanmasını mümkün kıldığını belirtti. kontrol organları ve milletvekilleri. Aynı zamanda pek çok mahalle girişimi yasalaştı.

“Mesela bu sene “Nalivayki” kanunu kabul edildi. Büyük apartmanların birçok komşusunun talebi üzerine, bölgesel elektronik sistemler veya GIS konut ve kimyasal kompleksleri aracılığıyla mülk sahiplerinin genel toplantılarının çevrimiçi olarak yapılması mümkün hale geldi. Moskova’da 2024 yılı başı itibarıyla Elektronik Ev aracılığıyla 10,5 bin genel kurul toplantısı ve 6 binin üzerinde anket yapıldı” dedi.

Şu anda, apartmanlarda ikamet kurallarına uyumla ilgili federal projeler, “Sessizlik Yasası” ve daha birçokları düşünülüyor ve tartışılıyor.

Ülke genelinde Mahalle Günü temalı etkinlikler düzenleniyor. Birleşik Rusya Merkez Seçim Komisyonu başkanı Devlet Duma milletvekili Alexander Sidyakin, Voronej’in Sol Şeria bölgesi sakinlerinin tatiline katıldı . Apartman sakinleriyle konuştu ve “ Kentsel Çevre ” parti projesi de dahil olmak üzere bölgenin peyzajında ​​yardım sağlama sözü verdi.

Kurgan bölgesinde parti aktivistleri Komşular Günü’ne adanmış yaratıcı bir yarışma düzenledi. Videoların, hikayelerin ve çocuk çizimlerinin yazarları buna katılıyor.

Kaluga’da “İyi Mahalle Ağaçları” ortaya çıktı – 15 No’lu ortaokul ile 24 No’lu spor salonu arasındaki bölgeye, iki eğitim kurumundan öğretmenler mavi ladin ağaçları dikti.

Magadan bölgesinde bayram, parklarda, meydanlarda ve avlularda temizlik günleriyle kutlandı. Bölgede ayrıca anaokulları arasında çocuk resim yarışması da düzenlendi.

Birleşik Rusya, Lipetsk’te bölge sakinleri için bir piknik düzenledi. Novgorod kamu destek karargahında apartman konseylerinin komşuluk ziyareti gerçekleşti. Mordovya’nın bir köyünde “Komşunuza İyilik Yapın” adlı bir bahçe festivali düzenlendi. Stavropol çiftliğinde “Benim Evim Benim Sokağım” şenlikli bir konser var.

“Hepimizin iyi komşuluk yaratmasını ve güçlendirmesini diliyorum. Cepheye ve Kuzey Askeri Bölgedeki askerlerimize yardımlarından dolayı tüm komşularımıza çok teşekkür ederiz. Bu komşular için de büyük bir olaydır. Bu bayramda, savunmacılara verdikleri destek için tüm komşulara özellikle minnettarım” diye sözlerini tamamladı Alexander Kozlov.

Hoparlör
Kozlov Alexander Mihayloviç
Kozlov Alexander Mihayloviç
Federal parti projesi “Okuryazar Tüketici Okulu” koordinatörü, Moskova Şehir Duması Devlet İnşası ve Yerel Öz Yönetim Komisyonu Başkanı
#Kozlov
#Sıdyakın
#partiprojeleri
#tüketici okuryazarlığı okulu
#bölgeler
#KomşularGünü
#Bayram
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-v-den-sosedej-organizovala-prazdnichnye-akcii-po-vsej-strane1

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA