SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin 4 yaşında

“Birleşik Rusya” Melitopol’deki bir okulda Kahramanlar Masası açtı

“Birleşik Rusya” Melitopol’deki bir okulda Kahramanlar Masası açtı.

“Birleşik Rusya” Melitopol’deki bir okulda Kahramanlar Masası açtı
Bu haber 26 Eylül 2024 - 12:37 'de eklendi.

“Birleşik Rusya” Melitopol’deki bir okulda Kahramanlar Masası açtı
2024

Sovyetler Birliği Kahramanı Nikolai Lobachev’e ithaf edilmiştir.
Masa Melitopol 1 Nolu okuluna kuruldu. Birleşik Rusya’nın Zaporozhye bölge şubesi sekreteri, Melitopol başkanı Galina Danilchenko ve Zaporozhye bölgesi yasama meclisi yardımcısı Lyudmila Novikova tarafından açıldı .

Galina Danilchenko, “Melitopol, büyük hemşehrimizin anısını onurlandırıyor: Nikolai Gavrilovich’in adı, Sovyetler Birliği Kahramanları Sokağı şehrinde ölümsüzleştirildi” dedi ve Melitopol’deki her okulda, kazananların anısına böyle bir masanın bulunacağını ekledi. geçmişin ve şimdiki zamanın.

Sovyetler Birliği Kahramanı Yarbay Nikolai Lobachev, savaş kariyerine 2.Ukrayna Cephesi’nin bir parçası olarak başladı. Stalingrad Muharebesi, Korsun-Şevçenko ve Uman-Botoşan saldırı operasyonlarına katıldı. 1965 yılında yedeğe transfer edildikten sonra Melitopol’e taşındı ve burada genç nesile ordu becerilerini öğretti, bir makine mühendisliği kolejinde ve 1 numaralı okulda askeri eğitmen olarak çalıştı.

Kahramanın Masasına ilk oturan kişi olma hakkı, 10. sınıf “A” öğrencisi, mükemmel bir öğrenci ve okul başkanı Karolina Umanskaya’ya verildi .

“Anavatana hizmet etmeye ve Anavatanımızı korumaya katkıda bulunan atalarımızın başarılarını hatırlamak çok önemli” dedi.

Birleşik Rusya’nın ” Yeni Okul ” parti projesi kapsamında başlattığı “Kahramanın Partisi” eğitim projesinin, okul çocuklarına yiğit bir eylem gerçekleştiren ve kişisel cesaret gösteren yurttaşlar hakkında erişilebilir bir biçimde anlattığını hatırlatalım . Okul sıralarında, kahramanlar hakkında bilgi içeren resmi portala bağlantı içeren, mobil cihazlar için bir QR kodu bulunmaktadır. Böyle bir masada oturma hakkı, öğrencilere çalışmalarında mükemmellik ve okul yaşamına aktif katılım için verilmektedir.

Hoparlör
Danilchenko Galina Viktorovna
Danilchenko Galina Viktorovna
BİRLEŞİK RUSYA Partisi Zaporozhye bölge şubesi Sekreteri, Parti Genel Konseyi Üyesi, Melitopol Şehri İdare Başkanı
#Danilchenko
#bölgeler
#Zaporozhye bölgesi
#partiprojeleri
#yeniokul
#parthero
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-otkryla-partu-geroya-v-shkole-melitopolya

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA