SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin 4 yaşında

Birleşik Rusya, Sverdlovsk bölgesindeki bir tapınağın restore edilmesine yardım ediyor

Birleşik Rusya, Sverdlovsk bölgesindeki bir tapınağın restore edilmesine yardım ediyor.

Birleşik Rusya, Sverdlovsk bölgesindeki bir tapınağın restore edilmesine yardım ediyor
Bu haber 26 Eylül 2024 - 10:34 'de eklendi.

Birleşik Rusya, Sverdlovsk bölgesindeki bir tapınağın restore edilmesine yardım ediyor
2024,

Proje, Tüm Rusya sivil girişimler yarışmasında ikinci oldu
Alapaevsky ilçesine bağlı Koptelovo köyündeki kilisenin çatısı yeniden inşa ediliyor.

“Sivil inisiyatifleri desteklemek partinin halk programının bir parçası olan önemli bir görevdir. Ve özellikle bunun için Tüm Rusya sivil girişimler yarışmasını başlattık. Sverdlovsk bölgesindeki proje bizi çok şaşırttı çünkü girişim çok sayıda insanı bir araya getirdi. Halk oylarında köyde yaşayanların sayısının 2,5 kat fazlasını alarak birlik olmayı başardılar. Akraba ve arkadaşlarına bu fikri anlatıp destek istediler. Ayrıca restorasyona da katkıda bulunacağımız için mutluyuz” dedi Birleşik Rusya Partisi Destekçileri Merkezi Konseyi Başkanı Olga Zanko .

Birkaç yıldır, Boris Testoedov liderliğindeki Koptelovo köyünün sakinlerinden oluşan bir inisiyatif grubu , Rab’bin Yükseliş Kilisesi’ni kendi başına restore ediyor. Bölgenin sıhhi temizliğinden ve inşaattan onarım çalışmalarına kadar çok sayıda iş yapıldı. Ağustos 2024’te, köy sakinlerinin de yardım ettiği uzman bir uzmanın katılımıyla çatının yeniden inşası için çalışmalar başladı.

“Bizi desteklediği için Birleşik Rusya’ya çok teşekkür ederiz. Bu sayede köylüler için tarihi ve manevi açıdan önemli bir yeri koruma ve restore etme şansı doğdu. Hala yapılacak çok şey var, ancak tapınağın restore edileceğinden ve içinde ayinler yapılacağından eminiz” dedi Boris Testoyedov.

Yasama milletvekilleri Evgeny Starkov, Sergey Karyakin ve Birleşik Rusya’nın Alapaevsk bölgesel yerel şubesi de projenin uygulanmasına yardımcı oluyor .

Tüm Rusya’nın sivil inisiyatif yarışmasının 400 binden fazla insanı bir araya getirdiğini hatırlatalım. Kazanan projeler partiden fon aldı.

Hoparlör
Zanko Olga Nikolaevna
Zanko Olga Nikolaevna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duma Komitesi’nin sivil toplumun gelişimi, kamu ve dini derneklerin sorunları konusunda Başkan Vekili, Tüm Rusya halk hareketi “ZAFER GÖNÜLLÜLERİ” Merkez Karargahı Başkanı, Rusya Federasyonu Başkanı “Birleşik Rusya” Destekçileri Merkez Konseyi
#Sverdlovsk bölgesi
#Zanko
#sivilinisiyatifler
#yarışma
#tapınak
#EPyardım eder
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-pomogaet-vosstanavlivat-hram-v-sverdlovskoj-oblasti

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA