SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

“Brawlywood” sezonu yayınlanıyor

“Brawlywood” sezonu yayınlanıyor
Bu haber 26 Ekim 2021 - 16:35 'de eklendi.

Basın Bülteni

Brawl Stars’a yıldız esintili sezon geliyor: Brawlywood

Dünyanın en çok oynanan mobil oyunlarından Brawl Stars’ta Hollywood esintileriyle dolu “Brawlywood” sezonu yayınlanıyor. Supercell’in efsanevi oyunu Brawl Stars’ın yeni sezonu yeni karakter ve birçok yeniliği barındırıyor. Brawlywood yıldızı Lola’nın yeni karakter olarak yer aldığı güncellemede oyuncuları yeni oyun modu, kostümler ve özellikler karşılıyor.

Mobil oyun dünyasının en büyük oyunlarından Brawl Stars’ın yeni sinematik sezonu Brawlywood 27 Ekim’de aktif oluyor. Hollywood esintileri taşıyan Brawlywood sezonunda kendisine aşırı düşkün film yıldızı Lola avluya adım atıyor. Kromatik savaşçı Lola, sahte tilki kürkü ve oluşturduğu dublörü ile rakipleriyle uzaktan savaşıyor. Lola ile birlikte ayrıca 70. Kademede açılan Serseri Lola kostümü de oyunda yerini alıyor.

Surge Kong, Kaptan Crow, Squeak Avcısı Gale ve Yönetmen Buzz kostümlerinin eklendiği Brawlywood sezonunda Jessie karakterinin modellemesi yenilenirken ayrıca Hırsız Kedi Jessie kostümü de yeni sezonda oyuncularla buluşuyor.

Brawl Stars oyuncuları Brawl Stars Dünya Finalleri’nde galip gelecek takımları doğru tahmin ederek aralarında Hırsız Kedi Jessie kostümünün de yer aldığı birçok ödüle sahip olabilecek. Ayrıca oyuncular aynı ödüllere Brawlpass ile daha hızlı erişebilecekler. Brawlywood sezonu ayrıca yeni rozet ve animasyonlu rozetleri de beraberinde getiriyor.

Cadılar Bayramı’na özel etkinlikler Brawl Stars’ta yerini alıyor

Brawl Stars’ta Cadılar Bayramı da unutulmadı. Cadılar Bayramı’na özel tüm oyun modlarında oyuncuların yedi saniye görünmez yedi saniye görünür olduğu bir mod oyuna ekleniyor. Yine Cadılar Bayramı’na özel Bataklık Gene, Hayalet Squeak, Başsız Stu ve Kont Pregula kostümleri Brawlywood sezonu kapsamında oyuncularla buluşuyor.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek