SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Bugüne kadar çok sayıda hit şarkıya imza atan Doğukan Medetoğlu,

Bugüne kadar çok sayıda hit şarkıya imza atan Doğukan Medetoğlu,
Bu haber 21 Ocak 2022 - 11:10 'de eklendi.

Doğukan Medetoğlu klipte saçlarını kesti

Bugüne kadar çok sayıda hit şarkıya imza atan Doğukan Medetoğlu, yeni duygusal teklisiyle dinleyicilerinin karşısında. Söz ve müziği başarılı sanatçıya ait “Bulamadığım Cevaplar” dijital platformlarda yayınlandı.

 

Doğukan Medetoğlu, düzenlemesini Ali Cem Çehreli’nin yaptığı şarkının sözlerini ve müziğini kendi yaşadığı eski ve zor atlattığı aşk hikayesinden ilham alarak yarattı.

 

Şarkıya klip de çeken Medetoğlu, Bahattin Canhoroz yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Senaryosu Doğukan Medetoğlu ile beraber karar verilerek çekilen bu duygusal klibin çekimleri, Büyükada’da bir evde, yaklaşık 25 kişilik bir ekiple tamamlandı.

 

Şarkıcı, klibin son sahnesiyle izleyenleri şaşırttı. Medetoğlu, yeniden başlangıcı temsil eden video klip çalışmasında saçlarını kesti. Çekimler esnasında yıllardır aynı model kullandığı saçlarına veda eden şarkıcı, bu sahneyle büyük ilgi çekti.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek