SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAMDİ KUTLAR CADDESİ’NDE ONARIM ÇALIŞMASI BAŞLATIYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAMDİ KUTLAR CADDESİ’NDE ONARIM ÇALIŞMASI BAŞLATIYOR
Bu haber 21 Kasım 2020 - 19:27 'de eklendi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hamdi Kutlar Caddesi’nde 24 Kasım Salı Günü’nden başlayarak 15 gün sürecek bakım ve onarım çalışması yapacak.

Tarihi Gaziantep Kalesi ve çevresinin dokusunu koruyarak, yenileme çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey İlçesi Şekeroğlu ve Boyacı Mahalleleri’ne bağlı, Boyacı Camii ile Alaüddevle Camii arasında kalan Hamdi Kutlar Caddesi’nde yaşanan deformasyonların giderilmesi ve turistik bölgede araçların daha konforlu seyahat edebilmesi için çalışma başlatıyor. Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama Denetim Büro (KUDEB) gözetiminde gerçekleştirilecek bakım, onarım ve yenileme çalışmaları 24 Kasım Salı günü başlayarak 09 Aralık Çarşamba günü son bulacak. Çalışma boyunca tarihi cadde araç trafiğine kapatılacak.

Büyükşehir Belediyesi, tarihi bölgede yapılan çalışmalarla yürütülen Tarihi Antep Sokakları’na olan özlemi dindirmeye şehrin tarihi dokusuna yeniden can vermeye devam edecek.

ABDULLAH YİĞİT-GAZİANTEP

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek