SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

ÇALIK, ARTCONTACT İSTANBUL ÇAĞDAŞ SANAT FUARI’NI GEZDİ

ÇALIK, ARTCONTACT İSTANBUL ÇAĞDAŞ SANAT FUARI’NI GEZDİ
Bu haber 05 Haziran 2021 - 22:08 'de eklendi.

Beylikdüzü Belediyesi Sanat Koleksiyonu Seçkisi’nin de yer aldığı ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı sanatseverleri ağırladı. Resim, fotoğraf ve görkemli heykellerin sergilendiği fuarı gezen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “ Bu muhteşem ortamda her galeriyi keyifle gezdim. Görmeyen herkesin gelip burayı gezmesini, hissetmesini ve sanatla iç içe olmasını arzu ediyorum” ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Yenikapı Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı’nı ziyaret etti. Beylikdüzü Belediyesi Sanat Koleksiyonu Seçkisi’nin de yer aldığı fuarda Başkan Çalık’a eşi Zehra Çalık eşlik etti. Koleksiyonda, Beylikdüzü Belediyesi’nin 2015 -2018 yılları arasında gerçekleştirdiği ulusal ve uluslararası resim çalıştaylarından 15 sanatçının eserlerinden oluşan bir seçki ile Heykel Sempozyumları’nda yapılan heykellerin fotoğrafları sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Aynı zamanda, belediyenin her yıl gerçekleştirdiği Uluslararası Taş ve Metal Heykel Sempozyumları ile ilçeye kazandırılan kamusal alan heykellerinin fotoğraf albümleri de sergide yer aldı.

“Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”

Fuarda tüm galerileri ilgiyle gezen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Emeği geçen bütün katılımcılara ve sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Muazzam bir gün yaşadım. 4-5 saatimi burada geçirdim ve her galeriyi keyifle gezdim. Bu muhteşem ortam için İstanbul Büyükşehir Belediyemize ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Beylikdüzü Belediyesi olarak eserlerimizle sanatseverlerle buluştuk. Sanatseverler, kıymetli sanatçılarımızın ilçemize kazandırdığı 300’e yakın eserden oluşan sanat koleksiyonumuzdan bir seçkiyi resim ve fotoğraf sergisiyle bu güzel fuarda izleme şansı buldu. Görmeyen herkesin gelip burayı gezmesini, hissetmesini, sanatla iç içe olmasını ve sanatçıların duygusunu görmesini arzu ediyorum” ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü Belediyesi

Basın Bürosu
HABER BÜLTENİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek