SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

ÇEKİLİŞ TALİHLİLERİ TABLETLERİNİ TESLİM ALDI

ÇEKİLİŞ TALİHLİLERİ TABLETLERİNİ TESLİM ALDI
Bu haber 07 Aralık 2020 - 19:43 'de eklendi.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesinin sosyal medya üzerinden sorduğu soruya doğru cevap veren ve çekilen kurayla ödül kazananlara tablet ödülleri verildi.

Haliliye Belediyesinin sosyal medya üzerinden düzenlediği ‘Karahantepe’ çekilişi sona erdi. Yanıtı UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Göbeklitepe’deki dikili taşların benzerlerinin bulunduğu Karahantepe olan yarışmanın kazananları çekiliş yoluyla belirlendi.

Yarışma sonrası şartları yerine getiren takipçiler arasında yapılan çekilişte tahlililere tablet hediyeleri takdim edildi. Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinden hediyelerini alan tahlililer Haliliye Belediyesi ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ettiler.

Sosyal Medya hesapları üzerinden düzenleyecekleri aktiviteler ile vatandaşlara hediye dağıtımının devam edeceğini belirten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, “Amacımız hem ilçemizde bulunan önemli eserleri tanıtmak; hem de KOVİD-19 salgını dolayısıyla evlerinde olan vatandaşlarımıza az da olsa bir moral desteği sağlamak. Tüm katılımcılara göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Toplamda 6 binin üzerinde yorum geldi. Kazanların arasında Haliliye’de oturum şartı aranıyor. Kazananlar ikametgâhlarını beyan etmeleri neticesinde hediyelerini teslim alabiliyolar. Tüm yorumlar şeffaf şekilde incelendi. Kamera kaydı ile de çekilişimizi gerçekleştirdik. Böylesi yarışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandılar.

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek