SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

ÇGD ŞUBE BAŞKANI ASLI EMEKTAR’DAN 10 OCAK MESAJI

ÇGD ŞUBE BAŞKANI ASLI EMEKTAR’DAN 10 OCAK MESAJI
Bu haber 09 Ocak 2021 - 14:42 'de eklendi.

Çağdaş Gazeteciler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Aslı Emektar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda;

“İlkeli habercilik ve yayıncılık anlayışıyla toplumun bilinçlenmesinde, barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde önemli bir görev üstlenen basınımız, demokrasi kültürümüzün gelişimine önemli katkılar sağlamaktadır. Mesai mefhumu gözetmeksizin, zorlu şartlar altında görevlerini ifa eden meslektaşlarımıza özverili gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Dünya’da salgın başladığı süreçten bu yana 20 binden fazla basın emekçisi Covid-19’a yakalanmış, dünya genelinde 600’ün üzerinde, Türkiye’de 20, Gaziantep’te ise 1 meslektaşımız hayatını kaybetmiştir. Türkiye salgın sürecinde 20 gazetecinin vefatı ile dünyada 8’inci sırada yer almaktadır. Bu rakamlar, badın mensuplarının aşı takviminde riskli süreçte yer alması gerektiğini göstermektedir.

Şehrimiz, ülkemiz ve insanımız için; yüksek istihdam, ihracat ve kalkınma hedefleriyle yürüdüğümüz bu yolda, yol arkadaşımız olan değerli basın mensuplarımızın ve meslektaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık ve başarı dolu nice yıllar diliyorum” dedi.

ASLI EMEKTAR-ABDULLAH YİĞİT-GAZİANTEP

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA