SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

CHI Silk Infusion® ile saçınız imzanız olsun

CHI Silk Infusion® ile saçınız imzanız olsun
Bu haber 09 Ekim 2020 - 20:41 'de eklendi.

Modern, şehirli, özgür… Tıpkı saçlarınız kadar özel, doğası kadar kusursuz, arzuladığınız sonuçlar kadar tatmin edici…

Geleceği şekillendiren teknolojileri, yeni nesil saç bakım uygulamalarına entegre eden CHI®, titizlikle yürüttükleri ARGE çalışmalarıyla saç bakımını domine eden yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Her zaman inovatif bir yaklaşımı kendine rehber edinen CHI®, Silk Infusion® Saç Serumu ile saç bakımında kuralları yeniden yazıyor.

Maksimum koruma, kusursuz ışıltı ile taçlanıyor

Miss Universe (Kainat Güzeli) ve Miss USA gibi dünya çapındaki organizasyonların değişmeyen ana sponsoru olan CHI®, güzellik tutkusunun izinden gitmeye devam ediyor. Bu felsefeyle hayat verdiği Silk Infusion®, güçlü yapılandırma formülü sayesinde kuru ve yıpranmış saçları kusursuz bir şekilde iyileştirdiği gibi tüm saç tiplerine de uygun çözümler sunuyor.

Her kadının saçının özel olduğuna inanan CHI®, saç tipi, saç derisi, iç ve dış faktörleri göz önüne alarak formülüze ettiği Silk Infusion® ile kusursuz sonuçlar için ihtiyaca özel ritüeller yaratıyor. Doğal ipek lifleri saç yüzeyindeki pul tabakasını yeniden oluştururken saçlarınızın derinlerine nüfuz ederek nemi geri kazandırır, saçların elastikiyetini arttırır, kırılmalara karşı korur ve kırılmış saç uçlarını onarır. Saçın doğal yapısında bulunan 19 aminoasitin 17 sini bünyesinde bulunduran doğal ipek lifleri içeren Silk Infusion®, saçınızın tüm beklentilerine cevap verir. Saçta güçlü bir savunma hattı oluşturan doğal ipek molekülleri ciltte uygulandığında da maksimum korumayı ve bakımı sağlar. CHI® Silk Infusion®’u hem saçınıza hem de vücudunuza uygulayabilirsiniz.

https://www.chi.com.tr/

https://www.instagram.com/farouksystemsturkey/

https://www.facebook.com/farouksystemsturkey

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA