SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

CHP BİRECİK `TE SEÇİM VARMIŞ GİBİ SAHADA

CHP BİRECİK `TE SEÇİM VARMIŞ GİBİ SAHADA
Bu haber 24 Şubat 2021 - 22:40 'de eklendi.

CHP Birecik Belediye Başkan Adayı ve KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci Hayırsever İş Adamı Hüseyin Kıran, CHP Birecik İlçe Başkanı Avukat Sakıp Yaşar `ı makamında ziyaret ederek. Özel yapılmış Türk Bayrağını hediye etti.

Ziyaret Sonrası Basın Mensuplarına Açıklama yaptılar.

Kıran, Biz Birecik İlçemizi en güzel yerlere getirmek için Yerel seçimlerde CHP Birecik Belediye Başkan Adayı olmuş idim. Seçilmediğim Halde halen CHP Birecik İlçe Başkanımız Sayın Avukat Sakıp Yaşar Başkanımız ile sık sık bir araya gelerek ilçemiz için yapılacak projeler için ve seçim varmış gibi sahada çalışmalarımız devam ediyor. Bizim işimiz gücümüz Birecik ilçemize hizmet etmek olduğunu. Biz Birecik’te iktidara geldiğimizde Birecik ilçemize hizmetin en iyisi yapmak için ben ve ekibim olarak önümüzdeki seçimler için sahada çalışmalarımız devam ediyor dedi.

Yaşar ise CHP Olarak Birecik ilçemizde yerel seçimlerden sonra CHP Birecik Belediye Başkan Adayı mız Sayın Hüseyin Kıran ile beraber sürekli ilçe merkezde ve kırsalda ziyaretlerimiz devam ediyor. Bugün seçim varmış gibi sahadayız biz buradayız partimiz açık her zaman vatandaşlarımızın emrindeyiz dedi.

HABER:ABDULLAH YİĞİT

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek