SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

ÇÖZÜM TASARRUF, DENİZLİ’DE!

ÇÖZÜM TASARRUF, DENİZLİ’DE!
Bu haber 05 Eylül 2020 - 9:37 'de eklendi.

Tasarruf finansmanı sektöründe 2019 yılında faaliyete geçen Çözüm Tasarruf, şube ağına Denizli’yi de ekleyerek büyümeye devam ediyor. Covid-19’a rağmen 10 binin üzerinde kişi/kuruma ulaşan, uzman ekibi ve online çözüm merkeziyle, geleceğini tasarlamak isteyen herkesin yanında olan Çözüm Tasarruf, Denizli şubesiyle birlikte şube sayısını 35’e çıkardı.

Türkiye genelindeki 35 şubesiyle 10 bin kişi/kuruma ulaşan Çözüm Tasarruf, herkesin finansmana kolay bir şekilde erişimini sağlıyor. Konvansiyonel finans kurumlarının aksine yüksek faiz sistemini, görünmeyen giderleri kaldıran, herkesin adil ve şeffaf bir şekilde finansmana ulaşmasını sağlayan Çözüm Tasarruf Denizli’deki yeni şubesiyle büyümeye devam ediyor. Çözüm Tasarruf; çağdaş, bilge ve yön veren vizyonunun en önemli bileşenlerinden olan yeni nesil finans uygulamalarının son örneğini, Denizli şubesinde hayata geçirdi. 35. şubesini Denizli’de hizmete açan Çözüm Tasarruf, yeni şubesiyle geleceğini tasarlamak isteyen Denizlililerin yanında olacak. Şubeyle ilgili bilgi veren Çözüm Tasarruf Genel Müdürü Ebubekir Kaplan, “Alternatif finans alanında yaklaşık 2 yıllık araştırmalarımız sonucu 2019 yılının son çeyreğinde şirketimizi kurduk. Kısa sürede 500 milyon TL’lik bir hacme ulaşarak alternatif finans sistemleri içerisinde önemli bir konuma geldik. Alanında uzman ekibimizle birlikte 35 şubeye ulaştık ve online altyapımızı da geliştirerek Türkiye’nin her köşesine hizmet verebilecek bir ağa kavuştuk. Çözüm Tasarruf; ticari ve bireysel müşterilerine modern bir ortamda sunduğu profesyonel ve teknolojik altyapısı ve bire bir hizmet deneyimi anlayışı doğrultusunda her türlü finansal ihtiyaca yönelik sunduğu özel çözümler ile tamamen ayrışıyor. Müşterilerimizle olan ilişkilerimizi uzun vadeli bir iş birliğine dönüştürmek önceliğimiz. Bu doğrultuda sadece finansal kaynak sağlamanın ötesinde katma değer yaratarak ürünlerimizi müşterilerimizin ihtiyacı doğrultusunda çeşitlendiriyoruz. Müşteri ilişkilerini haftanın her günü verdiğimiz hizmetler ile derinleştiriyoruz. 400’e yaklaşan uzman ekibimiz ve sistem altyapımızla doğru zemindeyiz. Amacımız geleceğini tasarlamak isteyen herkesin yanında olmak.” dedi.

Çözüm Tasarruf ile çarklar daha hızlı dönüyor

Yeni nesil finansman çözümleriyle kişiye özel oluşturulan uygun ödeme koşulları, sürdürülebilir planlar, teknolojik altyapı ve özelleştirilmiş paketlerle her türlü finansal ihtiyaca yanıt veren Çözüm Tasarruf, pandemi süreci nedeniyle finansmana erişime zorlanan KOBİ’lerin, işletme sahiplerinin de imdadına yetişiyor. Alışılagelmiş tasarruf finans sistemini değiştiren Çözüm Tasarruf ile, işletmeciler çarklarını daha hızlı döndürmeye başlarken, bir yandan yeni girişimlerin sayısı artıyor ve istihdamda artış yaşanıyor. Dayanışma kültüründen güç alan Çözüm Tasarruf’ta finansal zorluk ya da ek bir maliyetle karşılaşmayan tüketiciler hızlı bir şekilde tasarruf hedeflerine ulaşabiliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA