SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazını Büyük Çamlıca Camii’nde kıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazını Büyük Çamlıca Camii’nde kıldı
Bu haber 28 Ağustos 2020 - 20:07 'de eklendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Büyük Çamlıca Camii’nde kıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, namazın ardından camideki cemaate seslenerek koronavirüsten korunmak için Kovid-19 tedbirlerine uyulmasını istedi.
“Cumanız mübarek olsun. Sizlerden istirhamımız kurallara uyarsak çok çok hayırlı olacaktır. Lütfen uyarılara dikkat edersek çok çok isabetli, hayırlı olacaktır” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: “Zira gerek bu vefatlar, gerekse hastanelerdeki bu yatan kardeşlerimiz bunlar bizler için, ülkemiz için, milletimiz için birer uyarı. Bu uyarılara bizler de Müslümanlar olarak tedbirlerimizi ona göre almamız lazım. Dünyada da bu konuda en hassas bizim olmamız lazım. Ülke olarak, millet olarak her geçen gün hamdolsun daha iyiye gidiyoruz. Sağda solda konuşulanlara hiç kulak asmayın. Ülkemiz askerî alanda olsun, ekonomik, eğitim, ulaşım, enerjide olsun görüyorsunuz müjdeleri alıyorsunuz. Ve bunların devamı aynen gelecek, geliyor diyebilirim. Her geçen gün geçmişe göre daha iyi bir konumdayız. Sizlerden dua bekliyoruz. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah.”

“GİRESUN BİRÇOK İLÇESİYLE BÜYÜK BİR FELAKET YAŞADI”

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra, sel ve heyelandan etkilenen vatandaşlarla telefonda görüştü. Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Görüldüğü gibi bakanlarımız, milletvekillerimiz hepsi Giresun’da ellerinden gelen bütün gayreti gösteriyorlar, göstermeye de devam edecekler, devam edeceğiz çünkü biz sizler için varız. Giresun birçok ilçesiyle büyük bir felaket yaşadı. Rabbim yardımcıları olsun, nasipse pazartesi günü Giresun’da olacağım” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar’da bir taksi durağını ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretinde vatandaşlarla bir süre sohbet ederek çay içti.

KAYNAK:www.tccb.gov.tr

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA