SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

DERYA ULUĞ MOR GÖZLÜKLE EPİLEPSİYE KARŞI ÖN YARGILARI YIKIYOR!

DERYA ULUĞ MOR GÖZLÜKLE EPİLEPSİYE KARŞI ÖN YARGILARI YIKIYOR!
Bu haber 17 Aralık 2020 - 20:26 'de eklendi.

Türk Epilepsi ile Savaş Derneği tarafından UCB Pharma’nın sonsuz katkılarıyla, 4 yıl önce 10 Şubat Dünya Epilepsi Günü’nde hayata geçirilen Epilepsi İçin Bak Kampanyası; bu yıl da epilepsili bireylere olan önyargılı, ayrımcı ve olumsuz bakış açısını değiştirmeye ve farkındalık yaratmaya devam ediyor.

 

Epilepsi İçin Bak Kampanyasına destek veren Derya Uluğ, dijital mecralarda yayınlanacak olan ve #YılOlmuş2020 teması ile dikkat çeken videonun yüzü oldu.

 

#YılOlmuş2020 ‘’Hala epilepsili bireylerin çalışamayacağını, iş hayatında aktif rol alamayacağını ve başarılı olamayacağını düşünen insanlar var.’’ mesajını taşıyan videoda rol alan Derya Uluğ, mor gözlüğü ekranlara yansıtarak, tüm izleyenleri bakış açılarını değiştirmeye ve farkındalık kazanmaya davet etti.

 

Projenin önemine dikkat çeken Derya Uluğ; ‘’Epilepsi, diğer adıyla sara toplumumuzda sadece isim olarak biliniyor. Oysa hepimiz bir gün epilepsi olabiliriz ve epilepsi nöbeti geçiren bir insanla karşı karşıya kalabiliriz. Yıllardır süregelen kalıplaşmış yargılar nedeniyle epilepsili bireyler iş bulamıyor, evlenemiyor ve hayatın her alanında ön yargılı bakış açısına maruz kalıyorlar.’’ dedi.

 

Özel ve değerli mesajların verildiği videoda rol almaktan keyif aldığını ileten Derya Uluğ; ‘’Epilepsili bireyler istedikleri alanda eğitim alabilir, çalışabilir ve başarı merdivenlerini herkes gibi çıkabilir. Buradan tüm iş dünyasını, epilepsi bireylerin iş hayatlarında karşılaştıkları duvarları yıkmaya, ön yargıları kırmaya ve onların başarılarına ortak olmaya davet ediyorum.’’

SEDAT SARIKAYA-KOCAELİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek