SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Dezenfektan markası Lysol şimdi Türkiye’de!

Dezenfektan markası Lysol şimdi Türkiye’de!
Bu haber 11 Kasım 2020 - 13:12 'de eklendi.

Hastalığa sebep olan virüs ve bakterileri yok ederek sevdiklerinizi koruyan Lysol Dezenfektan Sprey, Sağlık Bakanlığı ruhsatı ile Türkiye’de hijyen pazarında yerini aldı. Koronavirüsü bir dakika içinde yok ettiği kanıtlanmış Lysol, sert yüzeyler ve kumaşlarda kullanılabiliyor. “Maske, Mesafe, Lysol” mottosuyla tanıtılan ürün, ev içinde mobilyalardan kıyafetlere 100’den fazla yüzeyde güvenle kullanılabiliyor

Yüz yılı aşkın süredir hastalık zincirini kırmayı ve sevdiklerinizi korumayı amaçlayan dünyanın 1 numaralı dezenfektan markası Lysol şimdi Türkiye’de!

Amerika Çevre Koruma Ajansı tarafından koronavirüs üzerinde etkinliği onaylanmış ilk yüzey dezenfektanı olan ve pandemide artan ihtiyaçla ABD’de stokları tükenen Lysol Dezenfektan Sprey, Sağlık Bakanlığı ruhsatı ile en ihtiyaç duydukları dönemde Türk tüketicilerin kullanımına sunuldu. “Maske, Mesafe, Lysol” mottosuyla tanıtılan ürün raflarda yerini aldı.

Ev ve hijyen ürünleri uzmanı Reckitt Benckiser’in koronavirüs dahil hastalığa sebep olan virüs ve bakterileri %99,9 oranında yok ettiği kanıtlanmış dezenfektan ürünü Lysol, sert ve kumaş yüzeylerde kullanılabiliyor.

Sert ve yumuşak yüzeyli eşyalar üzerinde güvenli kullanım, yüksek performans

Sağlık Bakanlığı ruhsatlı Lysol Dezenfektan Sprey, hijyenle ilgili endişeleri giderirken pratik kullanımıyla da kolaylık sağlıyor. Bebek mobilyaları, oyun alanları, oyuncak, mama sandalyesi, tuvalet, mutfak tezgahı, çöp kovası, kapı kolu, küvet, duş, klozet, musluk, lavabo, lamba anahtarı, koltuk/kanepe, yatak, minder, ayakkabı, sırt çantası, yastık, perde, evcil hayvan yatağı gibi ev içindeki 100’den fazla eşya üzerinde güvenle uygulanan Lysol, 131 yıldır tüm dünyada kullanılıyor ve başta ABD pazarı olmak üzere tüm dünyada tüketicilerin ilk tercihi olmayı sürdürüyor. Lysol Dezenfektan Sprey, ev içi kullanımın yanı sıra yolculukta, araçta, ziyaretlerde de tüketicilerin yanında bulundurabileceği boyutuyla daima güvende kalmalarına destek oluyor.

Virüs, bakteri ve mantarları yok ederek küflenmeyi de bir haftaya kadar önleyen Lysol, geride ferah bir koku bırakıyor. Çocukların emeklediği zeminlerden, oyuncaklarına ve dokunduğu tüm yüzeylere kadar evin her köşesini dezenfekte etme konusundaki güçlü performansı ile aileleri hastalıklardan korumaya yardımcı oluyor.

Lysol, aileleri hastalıklardan korumaya yardımcı oluyor

Lysol Dezenfektan Sprey’in uzun yıllardır dünyada kullanıldığını ve şu anda ABD pazarında stoklarının tükenme noktasına geldiğini belirten Reckitt Benckiser Türkiye Hijyen Pazarlama Direktörü Tarık Bayar şunları söyledi; “Sağlık Bakanlığı ruhsatlı ürünümüz Lysol Dezenfektan Sprey, tüketicimizin erişebileceği satış noktalarında yer alıyor. Lysol, 131 yıldır etkisi ailelerce bilinen, güvenle kullanılan, tüketicilerin tercih ettiği bir ürün. Dünyada ev bakım dezenfektan kategorisindeki 1 numaralı marka olan Lysol, ABD’de pazar lideri. Amerikalı çocuk doktorları tarafından da en çok önerilen dezenfektan markası. Hepimizin hastalanmamak için mücadele ettiği pandemi döneminde ilk önceliğimiz doğal olarak güvenli, hijyenik ortamlar yaratmak ve sevdiklerimizin sağlığını korumak. Performansını kanıtlamış ürünümüz Lysol’un, Türkiye’de sevdiklerini korumak, ailesini güvende tutmak için çaba sarfeden milyonlarca kişinin, hepimizin, herkesin ihtiyacına yanıt vereceğine inanıyoruz. Uzmanların görüşlerine dayanarak reklam filmimizde belirttiğimiz gibi sadece temizlik yapmak yeterli değil. Bunun yanı sıra dezenfeksiyonun da önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Dezenfeksiyon, nesnelerin yüzeyindeki mikropları öldürür. Ürünümüzün kolay kullanımı ile dakikalar içerisinde ortamı virüs, bakteri, ve kötü kokulardan arındırıyoruz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek