SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Dezenfekte Çalışmaları Devam Ediyor

Dezenfekte Çalışmaları Devam Ediyor
Bu haber 08 Ağustos 2020 - 11:28 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA
Viranşehir Belediyesi Korona Virüs salgınına karşı çalışmalara aralıksız devam ediyor. Belediye, ilçede bulunan tüm işyerlerini dezenfekte etti.

Yeni tip Korona virüs tedbirleri kapsamında bugün yeniden esnafların işyerlerini dezenfekte eden belediye, hem vatandaşların alışverişlerini huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yapmalarını sağlıyor hem de işyeri sahiplerinin yükünü bir nebze olsun hafifletiyor.

‘Yeni normal hayat’ olarak adlandırılan ikinci dönemde Korona virüs tehdidiyle bir daha karşılaşmamak için harekete geçen Belediye çalışmalarını artırdı.

Salgının başladığı ilk günden beri gerçekleştirdiği çalışmalarla takdir toplayan belediye ekipleri, Cadde ve sokaklarda düzenli olarak gerçekleştirilen yıkama ve dezenfekte çalışmalarının yanında kamu kurum ve kuruluşları, pazaryerleri, toplu taşıma merkezi, aile sağlık merkezleri ve benzeri vatandaşların sıkça kullandığı yerlerde de esnafın ve vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Salih Ekincinin selamıyla gittikleri işyerlerini dezenfekte ederek sağlıklı alışverişe uygun hale getirdi. İşyerlerinin dezenfektesinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren esnaf, gerçekleştirilen duyarlı ve özverili çalışmalardan ötürü Viranşehir Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Salih Ekinciye teşekkürlerini iletti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek