SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Diş Hekimi Alpay Ulaş Mirzaoğlu `ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Diş Hekimi Alpay Ulaş Mirzaoğlu `ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Bu haber 29 Ekim 2020 - 1:58 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-GAZİANTEP
Özel Mirza Diş Polikliniği Diş Hekimi Alpay Ulaş Mirzaoğlu, Cumhuriyetimizin kuruluşun 97’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Mirzaoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
Türk Milleti’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 97. yıldönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

Milletimizin bağımsızlık konusundaki azim ve kararlılığı sayesinde kazanılan Kurtuluş Savaşımız, millet, vatan ve istiklâl sevgisini milli irade kavramına dönüştüren onurlu bir mücadeledir.

Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare Cumhuriyet idaresi, getirdiği yenilikler ve atılımlar ile Türk Milletine yeni ufuklar açmış, ekonomik, sosyal ve siyasal yaşantımıza bir dinamizm getirerek tarihimizin en büyük çağdaşlaşma hamlesi olmuştur.

Türkiye Cumhuriyeti, her geçen gün güçlenen, gelişen kurum ve kuruluşlarıyla muasır medeniyetler üzerine çıkma ülküsünü gerçekleştirmek için emin adımlarla yürümektedir.

İstiklal Mücadelesindeki başarımızı nasıl birlik ve beraberliğimize borçluysak, bugün de önümüze çıkabilecek engelleri aynı duyguyla aşacağız. Tüm badireleri atlattığımız gibi, bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisini birlik ve beraberlik duygularımızla yeneceğiz.

Yeter ki koronavirüsle birlikte mücadele etmeye; maske, sosyal mesafe, el hijyeni kurallarına riayet etmeye devam edelim.

Bu vesileyle, Cumhuriyet Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyor; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, gazilerimizi, canlarıyla bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA