SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Dmitry Medvedev: Rusya, kendisine kısıtlama uygulayan ülkelere sunmak için yaptırımlardan kaynaklanan zararları sayacak

Dmitry Medvedev: Rusya, kendisine kısıtlama uygulayan ülkelere sunmak için yaptırımlardan kaynaklanan zararları sayacak
Bu haber 17 Haziran 2024 - 14:48 'de eklendi.

Dmitry Medvedev: Rusya, kendisine kısıtlama uygulayan ülkelere sunmak için yaptırımlardan kaynaklanan zararları sayacak

2024

Hasara bakmamız gerektiğini kaydetti.
BM Güvenlik Konseyi’nin atlatılmasıyla kabul edilen yaptırımların etkilenen ülkelere vereceği zararı sistemleştirmeye ve hesaplamaya başlayabiliriz. Birleşik Rusya Başkanı, Birleşik Rusya Uluslararası Partiler Arası Forumu’nda düzenlenen “Ulusların Özgürlüğü İçin!” hareketinin daimi komitesinin bir toplantısında, bu türden pek çok devletin olacağını söyledi. Çok Kutuplu Dünya” Vladivostok’ta.

Dmitry Medvedev, “Bu pozisyonun pratikte uygulanması, sömürge dönemi ve yeni sömürgecilik suçlarından kaynaklanan kayıpların bir kaydının oluşturulmasını ve ayrıca olası tazminatın ödenmesini gerektirecektir” dedi.

Sadece sömürge politikalarının bedelini ödemek zorunda olan devletlerden değil, aynı zamanda eski sömürgelerin bugün hala varlığını sürdüren büyük özel finans kuruluşlarından da tazminat talep etmenin adil olduğunu ekledi.

Ayrıca Dmitry Medvedev, “Ulusların Özgürlüğü İçin!” Hareketinin yüz yüze toplantılarının yapılmasını önerdi. Latin Amerika ve Afrika’da. 2024-2025’te gerçekleşebilirler.

“Birleşik Rusya”, 17-18 Haziran tarihlerinde Vladivostok’ta “BRICS ve ortak ülkeler” – “Çok Kutuplu Bir Dünya için Dünya Çoğunluğu” formatında Uluslararası Partiler Arası Forum düzenliyor. Etkinlik, 32 ülkeden önde gelen siyasi güçlerin 150’den fazla temsilcisini bir araya getirecek.

Foruma Çin, Etiyopya, Laos, Tayland, Endonezya, Kamboçya, Venezuela, Küba, Belarus, Tacikistan, Azerbaycan ve diğer ülkelerden heyetler katılacak.

Adil bir dünya düzeninin inşası, uluslararası ilişkilerde, ticarette, ekonomik ve parasal işbirliğinde dünya çoğunluğuna sahip ülkeler arasında temel olan bölünmez ve eşit güvenlik ilkesinin pekiştirilmesi konularını tartışacaklar.

Forum, Birleşik Rusya ve yabancı ortakların BRICS’in çalışmalarının üç ana alanında (siyaset ve güvenlik, ekonomi ve finans, kültür ve insani işbirliği) etkileşimi artırma konusundaki konsolide konumunu yansıtan nihai bir bildiriyi kabul edecek.

Ayrıca forum günlerinde “Ulusların Özgürlüğü İçin!” Hareketinin daimi komitesinin bir toplantısı planlanıyor. ve ASEAN ülkelerinin katılımıyla bir yuvarlak masa toplantısı. Rusya’nın partner ülkeleriyle ikili görüşmeler gerçekleştirilecek.

 

Hoparlör
Medvedev Dmitry Anatolyevich
Medvedev Dmitry Anatolyevich
Tüm Rusya siyasi partisi “BIRLEŞIK RUSYA” Başkanı, Rusya Federasyonu Güvenlik Konseyi Başkan Vekili
#Medvedev
#forum
#BRICS
#Primorsky Krayı
#Vladivostok
#yaptırımlar
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/dmitrij-medvedev-rossiya-poschitaet-ubytki-ot-sankcij-chtoby-predyavit-ih-stranam-kotorye-vveli-protiv-nee-ogranicheniya

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA