SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin 4 yaşında

Dmitry Vyatkin: Federal bütçe taslağı Zafer ve ekonomik büyüme için bir bütçedir

Dmitry Vyatkin: Federal bütçe taslağı Zafer ve ekonomik büyüme için bir bütçedir.

Dmitry Vyatkin: Federal bütçe taslağı Zafer ve ekonomik büyüme için bir bütçedir
Bu haber 04 Ekim 2024 - 22:04 'de eklendi.

Dmitry Vyatkin: Federal bütçe taslağı Zafer ve ekonomik büyüme için bir bütçedir
2024,

Devlet Duması’ndaki Birleşik Rusya grubunun başkan yardımcısı, “Devletin gelişiminin tüm koşulsuz önceliklerini sağlıyor” dedi.
Toplantının yuvarlak masa toplantısında konuşan Dmitry Vyatkin, üç yıllık ana mali belgeyi hazırlarken, ulusal kalkınma hedeflerine, teknolojik egemenliğe ve devletin vatandaşlara karşı tüm yükümlülüklerini koşulsuz yerine getirmesine ulaşmak için bunu dengelemenin mümkün olduğunu vurguladı. Rusya Bugün’ün basın merkezinde ülkenin yeni bütçesinin temel öncelikleri üzerine Uzman Sosyal Araştırma Enstitüsü ”

“Bütçenin en önemli görevlerinden biri de özel askeri harekâtın Cumhurbaşkanınca belirlenen hedeflere ulaşması için harcamaların yapılmasını sağlamaktır. Bu sadece muharebe misyonlarının doğrudan yerine getirilmesi için değil, aynı zamanda özel bir askeri operasyondaki katılımcılara yönelik destek tedbirleri, uygun ödemelerin ve tazminatların korunması için de geçerlidir: şu anda cephede olanlar, yaralananlar ve katılımcıların aileleri özel bir askeri operasyonda. Savunucularımız, kahramanlarımız ve aile fertleriyle ilgili olarak kabul edilen tüm yasalara, Cumhurbaşkanı kararnameleri de dahil olmak üzere tüm yükümlülüklere önümüzdeki üç yıl için mutlaka fon sağlanacaktır. Birleşik Rusya grubunun lider yardımcısı, tüm bu fonların tamamen federal bütçeye dahil olduğunu vurguladı.

Teknolojik egemenliğe ulaşmaktan bahsetmişken, robotizasyon, kimyasal üretimin gelişimi ve mikroelektronik ile ilgili projeler kaydetti.

“En önemli görev, kolektif Batı’nın dost olmayan ülkelerinin ekonomimizle ilgili olarak dayattığı benzeri görülmemiş baskı ve kısıtlayıcı önlemler koşullarında yeni tedarik zincirleri oluşturmak için federal bütçenin karşılık gelen harcamaları yoluyla çözülmesidir; Sadece ekonomik savaş bize karşı değil, emin bir büyüme gösteriyor ve önümüzdeki yıllarda da bunu göstermeye devam edecek. Bununla başa çıkıyoruz, eminim ki bu bir büyüme bütçesidir, bu bir Zafer bütçesidir” diye özetledi Dmitry Vyatkin.

Hoparlör
Vyatkin Dmitry Fedorovich
Vyatkin Dmitry Fedorovich
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması’ndaki BİRLEŞİK RUSYA fraksiyonunun Birinci Başkan Yardımcısı
#Vyatkin
#fatura
#bütçe
#ekonomik büyüme
#hedeflere ulaşmak
#SVO
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/dmitrij-vyatkin-proekt-federalnogo-byudzheta-eto-byudzhet-pobedy-i-ekonomicheskogo-rosta

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA