SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

DOCOMO Digital’in de desteğiyle Vodafone Türkiye ile şimdi canlı yayında

DOCOMO Digital’in de desteğiyle Vodafone Türkiye ile şimdi canlı yayında
Bu haber 25 Ekim 2021 - 20:44 'de eklendi.

DOCOMO Digital, Razer’ı Vodafone Türkiye aboneleriyle buluşturuyor
Dünyanın oyun ve eğlence alanında en büyük bağımsız sanal kredi cüzdanı Razer Gold, mobil ticaretin öncü kuruluşu DOCOMO Digital’in de desteğiyle Vodafone Türkiye ile şimdi canlı yayında.

DOCOMO Digital, Razer Gold’u doğrudan operatör faturalandırması ve dijital cüzdanlar aracılığıyla kullanıma sunmak için geçen yıl Razer ile stratejik bir ortaklık yaptığını duyurmuştu. Kullanıcılar, artık Vodafone Türkiye aracılığıyla Razer Gold’dan çeşitli oyun pinlerini ve sanal oyun kredilerini kolaylıkla satın alabilecek.

42.000’den fazla oyun ve eğlence başlığı altında kullanımda olan Razer Gold, oyun ve eğlence sektörünün Güneydoğu Asya, Latin Amerika, Orta Doğu ve Kuzey Afrika gibi gelişmekte olan pazarlarda gelir elde etmesinin başlıca yoludur. Razer Gold, oyun ve oyun içi içerik satın almak için kullanılabilir ve karşılığında Razer Silver ve özel oyun fırsatları ile ödüllendirilirsiniz. Yeni duyurulan ortaklığın bir parçası olarak, Vodafone Türkiye aboneleri özel indirimli bir fiyatla Razer’dan oyun içi krediler alacak.

DOCOMO Digital Ticari İşler Müdürü Jonathan Bennett, DOCOMO Digital Ticaret Direktörü Jonathan Bennett, “Razer gibi aranan markaları iş ortağımız olan operatörlere getirme çabalarımız doğrultusunda hem Razer hem de Vodafone Türkiye ile olan ortaklıklarımızın büyüdüğünü görmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

“Türkiye, Orta Doğu bölgesinde Razer için önemli bir pazar ve Vodafone Türkiye abonelerine ulaşabilmek, yolculuğumuzda atılmış büyük bir adımdır. Razer Gold Kıdemli Direktörü ve Başkanı Adisorn Phonnarut, “Daha fazla kişiye Razer Gold kazanma ve harcama konusunda kolay ve kullanışlı bir imkân sağlamak için Vodafone Türkiye ile birlikte çeşitli kampanyalar düzenleyeceğiz” dedi.

“Dünyanın dört bir yanındaki tüketicilere değer katmak için her zaman entegre ekosistemimizi kullanmanın yollarını arıyoruz. Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesindeki oyun sektörü büyümeye devam ettikçe, oyuncular rekabetçi oyunları gerçek anlamda deneyimlemek için sadece doğru türde donanım ve yazılıma değil, aynı zamanda Razer Gold gibi hizmetlere de ihtiyaç duyacaktır. Artık Türkiye’deki oyuncular, Vodafone ile olan ortaklığımız aracılığıyla Razer Gold’un daha erişilebilir olmasıyla paralarının karşılığında daha fazla eğlenebilir ve Razer Silver ve daha özel oyun fırsatları ile ödüllendirilebilirler.”

Doğrudan Operatör faturalandırması, aboneler için satın alımlar üzerinde daha iyi bir şeffaflık ve kontrol sağlarken işlemlerin daha hızlı ve sorunsuz şekilde gerçekleştirilmesine olanak sunduğu için, özellikle Orta Doğu bölgesindeki gelişmekte olan pazarlarda dijital hizmetler için giderek daha popüler hale gelen bir ödeme yöntemidir. Statista’ya göre, 2021’de 356 milyon ABD Dolarına ulaşması öngörülen mobil oyunlar, Türkiye’de oyun sektörünün en büyük parçasıdır[1]. Oyun sektöründe kullanıcı başına ortalama gelir (ARPU) 24,76 ABD Dolarıdır ki bu bölgedeki en yüksek rakamlardan biridir.

RAZER HAKKINDA

Razer™, oyun tutkunları için dünyanın önde gelen yaşam tarzı markasıdır.

Razer’ın üç başlı yılan ticari markası, küresel oyun ve e-spor topluluklarında en çok bilinen logolardan biridir. Her kıtaya yayılan hayran kitlesiyle şirket, dünyanın oyuncu odaklı en büyük donanım, yazılım ve hizmet ekosistemini tasarlamış ve oluşturmuştur.

Razer’ın ödüllü donanımında yüksek performanslı oyuncu ekipmanları ve Blade oyun laptopları bulunur.

Razer’ın 150 milyondan fazla kullanıcısı olan yazılım platformunda, Razer Synapse (Nesnelerin İnterneti platformu), Razer Chroma RGB (binlerce cihazı ve yüzlerce oyun/uygulamayı destekleyen tescilli bir RGB aydınlatma teknolojisi sistemi) ve Razer Cortex (bir oyun optimizatörü ve başlatıcısı) bulunur.

Razer ayrıca oyuncular, gençler, Y kuşağı ve Z kuşağı için ödeme hizmetleri sunmaktadır. Razer Gold, dünyanın en büyük oyun ödeme hizmetlerinden biridir ve Razer Fintech, gelişmekte olan pazarlarda fintek hizmetleri sunmaktadır.

2005 yılında kurulan Razer’in genel merkezi Irvine’de (Kaliforniya) ve bölge merkezleri Hamburg, Şanghay ve Singapur’da bulunmaktadır. Razer’ın dünya çapında 18 ofisi bulunmaktadır ve ABD, Avrupa ve Çin’de oyun tutkunlarının lider markası olarak tanınmaktadır. Razer, Hong Kong Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmektedir (Hisse Kodu: 1337).

VODAFONE TÜRKİYE HAKKINDA

Gelirleri bakımından dünyanın önde gelen mobil iletişim şirketlerinden biri olarak faaliyet gösteren Vodafone Grubu’nun bir parçası olan Vodafone Türkiye, 30 Eylül 2019 itibarıyla 24,1 milyon abonesi ile Türkiye’nin en büyük ikinci mobil iletişim şirketidir. Türkiye’de bugüne kadar yapılmış en büyük doğrudan yabancı yatırımlardan biri olan Vodafone Türkiye’nin toplam yatırımları 2006 yılından bu yana 21 milyar TL’ye yaklaşmıştır. Vodafone Türkiye 2010 yılında Borusan Telekom’u ve ardından 2011 yılında ise Türkiye’nin en büyük alternatif telekom operatörlerinden biri olan Koç.net’i satın almıştır. Türkiye’nin Dijital Dönüşümüne öncülük etme vizyonu doğrultusunda bireylere ve işletmelere mobil ses, sabit ses, mobil internet, ADSL ve fiber hizmetleri sunan Vodafone Türkiye, 3.300’den fazla çalışanı, 1.200’ü aşkın perakende mağazası ve 43.000 kişiden oluşan paydaş ailesiyle faaliyet göstermektedir.

Daha fazla bilgi içinwww.vodafone.com.tr adresini ziyaret edin.

DOCOMO DIGITAL HAKKINDA

DOCOMO Digital, NTT DOCOMO’nun uluslararası ödeme işletmesidir. Dünyanın dört bir yanındaki gelişmiş ve gelişmekte olan pazarlarda operatörler, tüccarlar, OTT hizmetleri, uygulama mağazaları ve ödeme sağlayıcıları ile ortaklıklar kuruyoruz. İş ortaklarımız için müşteri edinme ve elde tutma, mevzuat ve içinden çıkılamayan sorunları doğrudan operatör faturalandırması ve dijital cüzdanlar gibi alternatif ödeme yöntemleriyle çözüyoruz. On beş ülkede bulunan ekiplerimizle iş ortaklarımızın dijital hizmet gelirlerini artırmalarını sağlarken, kullanıcıları için de müşteri deneyimini geliştiriyoruz. Güçlü yönetilen hizmetler platformumuz ve operatörler arasındaki kapsama alanımız ve yerel olarak en uygun ödeme yöntemleri, özellikle canlı yayın, oyun, e-ticaret ve verimlilik uygulama sağlayıcıları için pazara daha hızlı giriş süresi sağlamaktadır.

[1] https://www.statista.com/outlook/dmo/digital-media/video-games/turkey

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek