SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin 4 yaşında

DR.ALİ SÖKMEN ‘DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

DR.ALİ SÖKMEN ‘DEN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
Bu haber 28 Ağustos 2024 - 4:21 'de eklendi.

AK Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili A. Adayı Dr. Ali Sökmen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Dr. Ali Sökmen, mesajında şu ifadelere yer verdi;

30 Ağustos Zaferi; Türk milletinin büyük fedakârlıklarla verdiği istiklal mücadelesini, vatanseverlik ve kahramanlıklarla bütün dünyaya haykırdığı, önemli bir askeri başarı olmasının yanında milletimizin sarsılmaz azminin, sahip olduğu üstün iradenin, vatan ve millet sevgisinin, güçlü birlik ve beraberliğimizle sımsıkı kenetlendiğinin günüdür.

Anadolu insanının kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, topyekûn verdiği onurlu bir mücadelenin eseri olan bu büyük zafer, Türk ulusunun kudret ve kahramanlığının bir göstergesi olmakla kalmamış, birlik ve beraberliğimizin ne kadar büyük ve sarsılmaz olduğunu da ortaya koymuştur.

Ülkemizin bir kez daha büyük sınavdan geçtiği bugünlerde, şu çok iyi bilinmelidir ki, dünya var oldukça Türk milleti varlığından, birliğinden, dirliğinden ve bağımsızlığından asla taviz vermeyecektir. Şanlı ay yıldızlı bayrağımız bağımsızlığımızın timsali olarak göklerde dalgalanmaya devam edecektir.

30 Ağustos Zaferi’nin yıldönümünde, Milli Kurtuluş Savaşı’mızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

ABDULLAH YİĞİT –İSTANBUL

, , , , , , , , , ,

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA