SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Dünyaca Ünlü Pop Yıldızı İNNA Yeniden Türkiye’de !

Dünyaca Ünlü Pop Yıldızı İNNA Yeniden Türkiye’de !
Bu haber 02 Ocak 2022 - 15:28 'de eklendi.

 

DÜNYA STARI İNNA TÜRKİYE’DE!

Dünyaca Ünlü Pop Yıldızı İNNA Yeniden Türkiye’de !

İNNA Pandeminin acısını Türkiye’de Çıkaracak!

Türkiye’ye ve Türk insanına hayranlığını her fırsatta dile getiren dünyaca ünlü pop yıldızı İNNA, 2 Ocak Pazar günüErciyesFest kapsamında Kayseri’de sahnede olacak!

Romanya asıllı dünya starı İNNA, yaptığı her çalışmayla Türkiye’de de ilgi odağı olmayı başardı. Zaman zaman Türkiye’de sahne alan ve büyük konserler veren ünlü pop yıldızı ülkemizde geniş bir hayran kitlesine ulaştı. İNNA yoğun talep üzerine yine Türkiye konserlerine start verdi ve yoğun konser maratonunun ilk ayağı 2 Ocak Pazar günü Kayseri’de gerçekleşecek olan ErciyesFest’te gerçekleşecek.

Dünyaca ünlü pop yıldızı İNNA, ErciyesFest’e özel sahne şovları hazırladığını, pandemi nedeniyle uzun süredir Türkiye’ye gelememenin acısını sahnede olağanüstü şovlarla acısını çıkaracağını belirterek; ‘Global bir pandemi nedeni ile zor günler geçirdik, sahnede olmayı ve Türkiye’yi çok özledim. Bu konserlerimize özel sahne şovları hazırladık ve uzun süre ayrı kalmanın acısını çıkaracağız.’ Diyerek oldukça iddialı bir konserin bizi beklediğini dile getirdi.

DİNÇER KARACALAR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek