SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

DUYURU : SYFF2020 19-22 Kasım Pera gösterimleri iptali

DUYURU : SYFF2020 19-22 Kasım Pera gösterimleri iptali
Bu haber 20 Kasım 2020 - 9:09 'de eklendi.

SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAM FİLM FESTİVALİ

Çevrimiçi Festival SYFFEVDE

Basın Duyurusu

19-22 Kasım tarihlerinde İstanbul’da Pera Müzesi’nde gerçekleşmesi planlanan Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali, açıklanan pandemi tedbirleri doğrultusunda iptal edilmiştir.

17 Kasım 2020 tarihinde T.C. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde alınan ve 18 Kasım 2020 itibarıyla T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından kamuya duyurulan tedbir kararları doğrultusunda 19 – 22 Kasım tarihlerinde Pera Müzesinde gerçekleşmesi planlanan festival iptal edilmiştir.

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali 2020 seçkisiyle çevrimiçi düzenlenecek olan SYFFEVDE 1 – 6 Aralık tarihleri arasında Surdurulebiliryasam.net adresinde izleyicilerle buluşacak. SYFFEVDE’nin programına ve kotalı film seansları için kayıt formlarına, hazırlanmakta olan Surdurulebiliryasam.net adresinden ulaşılabilecektir.

SYFFEVDE, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, Heinrich Böll Stiftung Derneği Türkiye Temsilciliği ve UNDP Türkiye’nin desteğiyle gerçekleşecek. Çevrimiçi festivalin açılışı, 1 Aralık’da saat 11.00’de; BM tarafından, kuruluşunun 75. yılında ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nın beşinci yılını kutlamak için yapılmış özel film “Milletler Birleşince: Acil Zamanlar için Acil Çözümler” (Nations United: Urgent Solutions for Urgent Times) ile yapılacaktır.

13. yılına giren Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali , içinden geçtiğimiz bu olağanüstü

dönemde gezegenimizin değişim çağrısına kulak vermeye davet ediyor.

surdurulebiliryasam.org

facebook I twitter I instagram

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek