SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Ekoavrasya Ukrayna Başkanı Kemal Kurnaz, İşgalci Ermenistan teslim oldu!

Ekoavrasya Ukrayna Başkanı Kemal Kurnaz, İşgalci Ermenistan teslim oldu!
Bu haber 11 Kasım 2020 - 21:40 'de eklendi.

ÜLKER PİRİYEVA -AZERBAYCAN -ÖZEL HABER

EkoAvrasya Ukrayna başkanı Kemal Kurnaz, Birmagazin.com Azerbaycan temsilcisi Ülker Piriyeva’ya açıklamasında, “Kardeş Azerbaycan hem siyasi arenada, hem de sahada açık bir zafer kazanmıştır. İşgalci Ermenistan teslim oldu ve Karabağ’dan çekilecektir” dedi.

Başkan Kemal Kurnaz, “Kardeş Azerbaycan halkı, Sayın Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in liderliğinde özverili bir mücadele verdi ve kendi topraklarında – Dağlık Karabağ topraklarında zafer kazandılar. Böyle ki, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan teslim olduklarını açıkladı. Kardeş Azerbaycan devletinin zaferi kutlu olsun” söyledi.

Sayın Kurnaz, Kardeş Azerbaycan sahada ve siyasi arenada açık bir zafer kazanmıştır. Açıkca, teslim olan teror kaynağı Ermenistan, Karabağ’dan çekilecektir. Çok sevinçliyiz, 30 yıl sonra Azerbaycan kendi topraklarına kavuştu. Bütün dünya karşısında, işgalci Ermenistan yenildi. 27 eylül tarihinde harekat başladığından beri kardeş Türkiye olarak, Cumhurbaşkanımızın kararlı tutumu ile Can Azerbaycan’ın yanında yer aldık. Son olarak, ateşkes anlaşmasına bakıldığında, Türkiye’nin sahada olduğu gibi, masada da Azerbaycan’ın yanında durduğu görülmektedir. İnşaallah, bu kardeşlik ve dayanışma ebediyen olucaktır.

Allah bütün yaralı askerlerimize acil şifalar versin..
Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin..
Gözün Aydın Can Azerbaycan – Karabağ Azerbaycandır!”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA