SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Emirhan Öztürk zirveye adım adım ilerliyor

Emirhan Öztürk zirveye adım adım ilerliyor
Bu haber 15 Mayıs 2021 - 23:48 'de eklendi.

Son dönemlerin başarılı oyuncusu Emirhan Öztürk hedef büyüttü…

Ekranların aranan yüzü Emirhan Öztürk oyunculuk alanında da hızlı adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Çukur, Savaşçı, Payitaht Abdülhamid, Kızılçağ gibi dizilerde gösterdiği performansla çıkışımı sürdürmeye devam ediyor.

Başarılı oyuncu ayrıca Paşa Döner ve Mavi reklam filmlerinde de boy gösterirken oyunculuk anlamında alt yapısını güçlendirmek amacıyla 1 yıl boyunca eğitim aldı. Birçok tiyatro oyununda da sahne olan başarılı oyuncu Emirhan Öztürk “Birçok ünlü isim gibi podyumlardan oyunculuğa geçiş yaptım. Şu ana kadar oynadığım dizilerde de gösterdiğim performansla dikkatleri üzerime çekmeyi başardım. Önümüzdeki günlerde ekranlara gelecek olan “Kızılçağ” dizisi ile oyunculuk anlamında dünya sinemasına açılmayı hedefliyorum” dedi.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek