SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

ESCEVDER İSTANBUL TOPKAPI MÜZESİNİ ZİYARET ETTİ

ESCEVDER İSTANBUL TOPKAPI MÜZESİNİ ZİYARET ETTİ
Bu haber 25 Ekim 2021 - 16:28 'de eklendi.

ESCEVDER İSTANBUL TOPKAPI MÜZESİNİ ZİYARET ETTİ..

Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği ( ESCEVDER ) yeni adresinin açılışını yaparak çalışmalarını hızlandırmış olup, ilk olarak Suyun önemi ve Porsuk Çayı konusunda, sonra Sepet Örme Tekniği workshop’u düzenlemiş olup daha sonra Deri Cüzdan Yapımı öğretilmiş, üyelerine Doğalgaz ve Enerji Tasarrufu konusunda bilgilendirme yapılmıştır. Üyelerinden toplanan okul çantalarını Alpu ve Beylikova’da ilgililere ulaştırmıştır. 24 Ekim Pazar günü ise üyeleriyle İstanbul Topkapı müzesini ziyaret ettiler.

Açıklama yok.

Eskişehir Çevre Derneği 24 Ekim tarihin de İstanbul Eminönü, Topkapı Sarayı, Ayasofya ve Yeni Cami yi ziyaret ederek daha sonra Boğaz da tekne turuna katılarak üyelerini kokartlı rehber eşliğinde bilgilendirme yaparak önümüzdeki dönem için moral depolamıştır.

Açıklama yok.

Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği ( ESCEVDER ) olarak Orman alanlarının yok olmaması, suyumuzun israf edilmemesi, havamızın, suyumuzun kirletilmemesi ve çevremizin yaşanabilir bir doğa harikası olması için bundan önce yaptığı çalışmalarını bundan da kararlılıkla sürdüreceğini kamu oyuna bir kez daha saygılarımızla duyurarak bundan sonraki her Cumartesi günleri çevre dostlarını bilgilendirme çalışmalarına devam ederek ve bu geleneğini sürdürmeye kararlıdır.

Açıklama yok.
Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği üyeleri 29 Ekim de Cumhuriyet Bayramımızın 98. Yıldönümü dolayısıyla Ankara’daki Anıt kabir’i ve Ulucanlar Cezaevi müzesini ziyaret edeceklerdir.
Ayrıca kurulmuş olan Türk Halk müziği korosu ilk çalışmasına bu gün başlayacak olup, koroya çevre dostlarımızı beklediğimizi ve katılımın hepimize güç katacağının bilinciyle dostlarımızı koroya beklediğimizi iletiriz.

Escevder olarak her Cumartesi günü saat 14.00 de Dede mah. İmamzade sok. No. 11 Odunpazarı Dernek binamızda bilgilendirme ve Workshop uygulamasına devam etmekte olup, konuya ilgi duyan çevre dostlarını ESCEVDER binamızda beklediğimizi kamu oyuna saygıyla açıklarız.25.10.2021

Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği
Sadık YURTMAN ( Başkan ) Tel = 0532 312 64 84
www.escevder.org.tr www.instagram.com/eskescevder
www.facebook.com/eskescevder www.twitter.com/eskescevder
www.linkedin.com/in/eskişehir-çevre-b302751aa www.pin.it/2IWhVBb
https://www.youtube.com/channel/UC-hqtwkNWCGqALoaITs59cA

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek