SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

EYYÜBİYE BELEDİYESİ TALEPLERİ BİR BİR YERİNE GETİRİYOR

EYYÜBİYE BELEDİYESİ TALEPLERİ BİR BİR YERİNE GETİRİYOR
Bu haber 18 Ağustos 2021 - 15:01 'de eklendi.

EYYÜBİYE BELEDİYESİ TALEPLERİ BİR BİR YERİNE GETİRİYOR.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilçe genelinde yol yapım yapım çalışmalarıyla vatandaşların mağduriyetlerini gidermeye devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilçe genelinde yol yapım yapım çalışmalarıyla vatandaşların mağduriyetlerini gidermeye devam ediyor. Daha yaşanılabilir bir Eyyübiye için gece gündüz demeden çalışan Eyyübiye Belediye, vatandaşların yaşadığı sorunları da bir bir gidermeye devam ediyor. Eyyüpnebi ve Ruha mahallelerindeki 3571. Sokak ile 3924 ve 13. Sokakta yaşanan yol sorunu vatandaşların talebi ve ekiplerin anında müdahalesi ile giderildi. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri 2 ayrı ekiple sokakları kilitli parke ile döşeyip, vatandaşların taleplerini anında yerine getirdi. Mahallelerindeki çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarları Başkan Kuş’a ve Eyyübiye Belediyesine teşekkür etti.

Ruha Mahalle Muhtarı Mehmet Polat ve Eyyüpnebi Mahalle Muhtarı Mahmut Karakuşlu çalışmalardan dolayı Başkan Kuş’a teşekkür edip,” Sağ olsun Başkanımız Mehmet Kuş’a durumu iletir iletmez hemen ekipleri yönlendirdi. Mahallemizdeki sokaklar yapıldı. Başkanımız Mehmet Kuş’a ve ekibine teşekkür ederiz.” Dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek