SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Fatih Karagümrük – Akhisarspor ile 3-3 beraber kaldı

Fatih Karagümrük – Akhisarspor ile 3-3 beraber kaldı
Bu haber 23 Temmuz 2020 - 8:09 'de eklendi.

Süper Lig’e çıkacak son takımın belirleneceği TFF 1. Lig play-offlarında Fatih Karagümrük evinde Akhisarspor ile 3-3 beraber kaldı. Karşılaşmaya son dakikalarda atılan goller damga vurdu.

TFF 1.Lig’de normal sezonu 4.olarak tamamlayan Akhisarspor, ligde 5. olan Fatih Karagümrük ile TFF 1. Lig play-offlarında eşleşti. İlk maç Fatih Karagümrük’ün sahasında oynandı, bol gollü maçın son anları nefes kesti. Karşılaşma Akhisarspor’un 90+6’ncı dakikada bulduğu gol ile 3-3 sonuçlandı.

Karşılaşmanın 18. dakikasında Erik Sabo penaltıdan attığı golle Karagümrük 1-0 öne geçti. Mücadelenin 34. dakikasında Akhisarspor, Bertuğ Bayar ile aradığı golü buldu ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın 59. dakikasında ev sahibi ekip Artur Sobiech attığı gol ile tekrar öne geçti. Maçın son anlarına doğru beraberlik için baskı kuran Akhisarspor 84. dakikada Erhan Çelenk ile aradığı golü buldu. Bu golün sadece 3 dakika sonrasında Fatih Karagümrük Koray Altınay ile tekrar önce geçmeyi başardı. Akhisarspor karşılaşmanın uzatma anlarında Uğur Aslan Kuru’nun attığı gol ile eşitliği sağladı ve maç nefes kesen maç 3-3 sona erdi.

Rövanş karşılaşması 26 Temmuz’da Spor Toto Akhisar Stadı’nda oynanacak ve finale yükselen takım belli olacak.

Kaynak: TRT SPOR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA