SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Frans Deknudt’un 1946’da daha güzel

Frans Deknudt’un 1946’da daha güzel
Bu haber 16 Ekim 2020 - 17:36 'de eklendi.

Tasarıma önem veren, sanata ve zanaate dokunmaktan keyif alan herkesin vazgeçilmez noktası olan Bann Art & Design, sürekli yenilenen koleksiyonlarına yenilerini ekledi. Mağaza içerisinde yer alan sanatçıların/tasarımcıların yeni ürünlerinin yanı sıra yepyeni markalar da
Bann Art & Design’ın Karaköy’deki mağazasında yerini aldı.

Frans Deknudt’un 1946’da daha güzel, daha kaliteli ve inovatif bir ayna yapmaya karar vermesiyle başlayan Deknudt Mirrors markasının başarılı serüveni günümüze kadar uzanıyor.
Belçika menşeili olan Deknudt Mirrors markasının 6 farklı modeline, Bann Art & Design markasının web sitesinden ve mağazasından ulaşmanız mümkün.
Kesilmiş bir ağaç kütüğünün motifine sahip Arbo , üst köşesindeki siyah dokunuşlarla adeta sanat eserine dönüşmüş Connect III, turuncunun sıcaklığını içinde taşıyan yuvarlak hatlı dekoratif Floc, buz mavisi ve yeşil çizgileri ile Mika Blue, yeşil ve bej dokunuşları ile Mika Green ve son olarak oval bir darbe etkisini ayna üstünde yaşatan Roto gibi farklı tasarımlar bulunuyor.

Dokunulabilir ve ulaşılabilir sanat mottosunu sahiplenen Bann Art & Design’da Deknudt Mirrors gibi birçok dünyaca ünlü ve Türk tasarımcının eserlerini bulabilirsiniz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA