SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Full HD ya da 4K olarak sunulan LG ProBeam: Toplantıların Vazgeçilmezi

Full HD ya da 4K olarak sunulan LG ProBeam: Toplantıların Vazgeçilmezi
Bu haber 11 Aralık 2020 - 16:41 'de eklendi.

Uzun toplantıların ve sunumların vazgeçilmez unsuru projeksiyon cihazları. Full HD ya da 4K olarak sunulan LG ProBeam projeksiyon cihazları ise bu alandaki dinamikleri tamamen değiştirmeye hazırlanıyor.

LG Electronics’in (LG) yeni LG ProBeam Lazer projektörleri (model BF50NST ve BF50KG), toplantı odalarının en yeni misafiri olmaya hazırlanıyor. Tercihe göre Full HD (BF50KG) ve 4K çözünürlük sunan (BF50NST) projeksiyon cihazları ile toplantılar daha net ve renkli olacak. LG’nin popüler yüksek çözünürlüklü projektör serisinde yer alan ProBeam cihazlar, her ölçekteki şirket için ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Lazer ile Gelen Yüksek Teknoloji

Uzun yıllardan bu yana projeksiyon cihazlarında lamba teknolojisi kullanılıyor. Bu teknoloji hala iyi bir seçenek olarak görülse de yeni lazer teknolojisi beraberinde birçok yenilik de getiriyor. Özellikle lambalı projeksiyon cihazlarında lamba ömrü önemli bir sorun olarak öne çıkarken lazer projeksiyon cihazları yeni teknolojileriyle on yıla varan kullanım süresi vaat ediyor.

ProBeam’lerde yer alan güçlü lazer ışık kaynağı daha parlak görüntüler sağlıyor ve 20.000 saate kadar ömür sunuyor. Bu projektör günde 8 saat çalışması durumunda dahi 7 yıl dayanıyor. Çalışma süresi günde 2 saat olan bir cihazın ömrü ise inanması zor ama tam 28 yıl.

Lambalı cihazlarda lamba eskidikçe görüntü kalitesi azalmaya başlarken, lazer cihazlar ilk günkü performansını da sürdürüyor. Ayrıca lazer projeksiyon cihazları daha düşük toplam sahip olma maliyeti ile de işletmeler için farklı bir avantaj olarak öne çıkıyor.

Lazer cihazlar, lambalı cihazlara göre çok daha hızlı yapılan ayarlamalarla en iyi ortam performansını da sunuyor. Toplantı odalarınız ister karanlık, ister loş, ister çok aydınlık olsun son teknolojiye sahip ProBeam’ler birkaç saniye içinde bulunduğu ortama uyum sağlayabilme özelliğine de sahip.

Çevre Dostu Teknoloji

Lazer teknolojili projeksiyon cihazları zaman tasarrufu sağlamanın yanı sıra çevreciliği ile de öne çıkıyor. Lambalı cihazların ilk kullanımda en iyi performansı verebilmesi için lambanın bir süre ısınması gerekiyor.

Oysa lazer cihazlar çalışmaya başlar başlamaz en iyi performansı sunuyor. Lazer cihazların lambası olmadığı için son derece çevre dostu cihazlar olduğu da bir gerçek. Ayrıca ay sonunda düşen elektrik faturaları işletmeler için bir diğer avantaj olarak öne çıkacak.

Esnek ve Kolay Kurulum Olanağı

LG ProBeam projeksiyon cihazları Lens Kaydırma ve Yakınlaştırma x1,6 özelliği projektörü dilediğiniz yere kurabilme, ekranı tam boyut ve konuma ayarlayabilme olanağı da sunuyor. HDBaseT™ uyumluluğuna da sahip ProBeam; ultra yüksek kaliteye sahip video ve ses, Ethernet, kontroller, USB ve hatta 100 W’a kadar güç aktarımı için beş farklı sinyali taşımak için tek bir uzun mesafe kablosu kullanıyor. Ayrıca ProBeam lazer projektörler, çalışma alanınıza kolayca sığacak şekilde kompakt bir tasarıma da sahip.

Akıllı Kablosuz Bağlantı

ProBeam lazer projektörler akıllı kablosuz bağlantı özelliğine de sahip. Akıllı iletişim için, ekranı ve sesi kablosuz yansıtma (Miracast®) ve Bluetooth eşleştirme ile rahatça paylaşmak mümkün. Ayrıca webOS™ ile cihaz Wi-Fi ağını kullanarak internete bağlanabiliyor.

LG Electronics Business Solutions Company Kıdemli Başkan Yardımcısı ve BT İş Birimi Başkanı Jang Ik-hwan, “Kurumsal dünyada çok tercih edileceğini düşündüğümüz yeni ProBeam projeksiyon cihazlarımız uzun ömrü, kolay kurulumu, çevreci yapısı ve elektrik faturalarını azaltacak teknolojisiyle her ölçekteki şirketin ilk tercihi olacak” dedi.

Teknik özelliklerden bazıları:

– Lazer (1.920×1.200) 8,3 Mega piksel

– 5.000 ANSI Lümen Parlaklığı

– 20.000 saat Kullanım Ömrü

– Kablosuz ve Bluetooth Bağlantısı ve webOS™ 4.5

– Lens kaydırma Yatay ±%20, Dikey ±%50 ve Zoom x 1,6

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek