SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

GAİN’in aktüel belgesel serilerinden ‘Bir Şifa Bağımlısının İtirafları’ ilk iki bölümüyle seyircisiyle buluştu.

GAİN’in aktüel belgesel serilerinden ‘Bir Şifa Bağımlısının İtirafları’ ilk iki bölümüyle seyircisiyle buluştu.
Bu haber 13 Ocak 2021 - 10:37 'de eklendi.

Ela Başak Atakan’ın aynı isimli kitabından hayata geçirilen belgesel serisi ‘Bir Şifa Bağımlısının İtirafları’ birinci bölümüyle seyirci karşısına çıktı.

Türkiye’nin yeni nesil video içerik platformu GAİN’in aktüel belgesel serilerinden ‘Bir Şifa Bağımlısının İtirafları’ ilk iki bölümüyle seyircisiyle buluştu.

Kızının çare yok denilen hastalığına tedavi bulmak için rotasını alternatif tıp dünyasına çeviren ve giderek bir şifa bağımlısına dönüşen Ela Başak Atakan’ın aynı isimli kitabından yola çıkarak hayata geçirilen belgeselde, Atakan’ın bu yolculuğunda şifayı bulmak için arşınladığı yollar ve kapısını çaldığı bütün yöntemler detaylarıyla masaya yatırılarak izleyiciye sunuluyor.

Yönetmenliğini deneyimli ve başarılı yönetmen Caner Özyurtlu’nun üstlendiği belgesel serisinde, yogadan şaman ayinlerine, nefes terapisinden sülük tedavisine, aile diziminden ayurvedik beslenmeye denenebilecek her şey deneniyor.

Yaşadığı süreci ve serüveni ” Hem inanıyorum hem inanmıyorum, hem de şüphe duyuyorum. Hep birlikte madalyonun her iki tarafına da bakıp uzmanlara danışalım istiyorum.’’ Sözleriyle ifade eden Atakan’ın aynı samimiyetle ve bütün detaylarıyla ekrana aktarılan belgeseli ‘Bir Şifa Bağımlısının İtirafları’ ilk bölümüyle GAİN’de seyirciyle buluşuyor. Çığırından çıkan bir şifa arama serüvenine odaklanan serinin yeni bölümleri her Pazar GAİN’de izlenebilir.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek