SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Gazeteci Emin Yiğit İstanbul Fatih’te Abdullah Bilbay`ı ziyaret etti

Gazeteci Emin Yiğit İstanbul Fatih’te Abdullah Bilbay`ı ziyaret etti
Bu haber 10 Mart 2024 - 18:00 'de eklendi.

1453Kral Medya muhabiri olarak seyahat ettiğim kısa zamanda

İstanbul Fatih’te değerli hemşehrimiz Abdullah Bilbay ziyaret ederek projelerinden ve saç tasarımları hakkında bilgiler aldık.

Bilbay Kuaför adı altında kendi çapında tanınan istabul’un gözde kuaförü olarak bilinen Abdullah ve Ömer Bilbay kardeşler ile fotoğraf çekilerek saçların hayatımızdaki önemini konuştuk. Saç hakkında dosyalarını inceledim  nostaljik hatıraların bulunduğu kuaförde Bilbay kardeşler ile istişare ederek daha önemli yerlere geleceğini ve bakım ürünleri hakkında bilgiler aldık.

Abdullah Bilbay: Saçlar bizim için önemli bir yere sahip ülkenin bir çok yerinde farklı saç tasarımları vardır bunlar ülkenin kimliği gibidir.
Saçların anatomisi çok farklı ve hücresel yapıda kalın ve ince kök hücreleri ile karşılaşmak mümkün bunun için düzenli olarak saçlarınıza özen göstermeniz gerekiyor. diyerek sözlerde ifadesini bıraktı.

Yaptığımız sohbetten sonra anı olarak fotoğraf çekildik ve nostaljik köşesinden bir kaç kare fotoğraf aldık daha sonra  gelecek projeleri ve saçlar hakkında yapacağı tasarımları hakkında başarılar diledim.

Emin Yiğit-İstanbul

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA