SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

GBP GENEL BAŞKANI ALİ KARNAP `DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

GBP GENEL BAŞKANI ALİ KARNAP `DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
Bu haber 27 Temmuz 2020 - 7:23 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA -ÖZEL HABER
GüÇ Birliği Partisi Genel Başkanı Ali Karnap, Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e Partisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Karnap, 12.07.2020 itibariyle Partimizin Myk. Gnl. Bsk. Yrd. İl ilçe Başkanlıklarında görev değişiklikleri yapılmaktadır. Yenilenen kadromuzda dedikodu fitne fesat görev yapmayı hizmet etmeyi pazarlık haline getiren herkesin istifası istenecektir. Çünkü biz Güç Birliği Partisi kadrolarının halkın yaralarına derman olan Boğazlarından geçen lokmalarına katkısı olan insanlardan oluşturmak için gece gündüz mücadele etmeye devam edeceğiz.

2820 sayılı siyasi partiler kanunu ve parti iç tüzüğüne aykırı davranan kişilerin istifalar alınarak partimizden ihraç edildikleri halde sosyal medyada partinin ismini kullanarak kendilerine başka oluşumlara yer yapmak için çalışan kişiler… Partimizin ismini kullanmaya devam ederseniz. Yargıtay siyasi partilerden gelen 2820 no’lu kararlarınızı yayınlamak zorunda kalacağımızı ve yasal haklarımızı kullanacağımızı bildirmek isterim.

GBP `nin ismini kullanarak kendilerine alt zemin hazırlamak için çalışan kişiler kendinize gelin.
Güç Birliği Partisi içinde hiç bir kirli insan ve gücü barındırmayan Vatanperverlerin Birleştiği Yerli Milli bir birlikteliktir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA