SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Gelecek Partisi Birecik ilçe binasının Açılışı görkemli bir şekilde yapıldı

Gelecek Partisi Birecik ilçe binasının Açılışı görkemli bir şekilde yapıldı
Bu haber 29 Kasım 2020 - 14:10 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA –Özel Haber
Gelecek Partisi Birecik ilçe binasının Açılışı görkemli bir şekilde yapıldı.

Açılış Törenine Katılan Gelecek Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Abdullah Yeşil, Güvenir Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Genç İş Adamı Hüseyin Çakmak, Gelecek Partisi Birecik Halfeti İlçe Koordinatörü Özmen Dal, Gelecek Partisi Şanlıurfa İlçe Başkanları ve Gelecek Partisi Birecik İlçe Başkanı Ahmet Aslan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Gelecek Partisi Birecik İlçe Kadın Kolları Başkanı Hayriye Şensözlüer ve çok sayıda partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılış Kurdelesini Başkan Demir, Başkan Yeşil, Başkan Reyhan Açıkgöz Kalaycıoğlu ve Başkan Aslan besmele çekerek açılış kurdelesini kestiler.

Açılış kurdelesi sonrası ilçe binasına besmele çekilerek içeri giren Başkan Demir, Başkan Yeşil ve Başkan Aslan `a Partililer tarafından sevgi seli ile karşıladılar.

Muhteşem bir ilçe binasının görünümü gelenleri hayrete düşürdü.

Gelecek Partisi Birecik İlçe Başkanı Ahmet Aslan Açılış Sonrası Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e İlçe Binasının Açılışı ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Başkan Aslan , Öncelikle Açılış Törenimize katılan herkese teşekkür ediyoruz. Birecik ilçesi olarak Partimizi ilçede birinci parti yapmak için çalışmalarımız devam ediyor. Liderimiz Sayın Ahmet Davutoğlu Başkanın yolunda adım adım ülke geleninde Gelecek Partimiz her gün gücüne güç katarak büyümeye devam ediyor. Bizde Birecik ilçe başkanlığı olarak ilçe binamız haftanın 7 günü açık olacak çayımız hazır. Partimize gelmek isteyen her zaman gelebilir gelecek bizim için gelecek diyen herkesi partimize bekliyoruz. İlçe binamızın açılışını yaptık. Açılış Törenimize katılan Sayın Genel Başkan Yardımcımız Doğan Demir , İl Başkanımız sayın Abdullah Yeşil .il Yönetim kurulu üyelerine ,ilçe başkanlarımıza ,Birecikli İş Adamı sayın Hüseyin Çakmak beye ,ilçe Koordinatörümüz Özmen Dal Hocama , İlçe Yönetim kurulu arkadaşlarıma ,ilçe kadın kollarımıza ,ilçe gençlik kollarımıza ,Birecikli hemşerilerime ve bize güç verip açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum .Dedi.

Gelecek Partisi Birecik ilçe binasının açılış töreni için yüzlerce araç konvoy halinde ilçe merkezinide şehir turu attılar. Gelecek bizim için Gelecek dediler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek