SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Genel Başkan Mehmet Diş ,Minik Çocukların Yüzlerini Güldürdüler

Genel Başkan Mehmet Diş ,Minik Çocukların Yüzlerini Güldürdüler
Bu haber 01 Kasım 2020 - 14:25 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA -Özel Haber
Birlik Beraberlik Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Diş, Genel Başkan Yardımcısı Meliz Demir, Teşkilat Başkanı Eftal Karabacak ile beraber Antalya ,Şanlıurfa ve Mardin illerinde 250 Minik Çocukların Yüzlerini Güldürdüler .

Birlik Beraberlik Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Diş, Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e Minik yürekler üşümesin Gülümsesin proje kapsamında özel açıklamalarda bulundular.

Genel başkan Mehmet Diş, Birlik Beraberlik Dayanışma Derneği Olarak minik yürekler üşümesin Gülümsesin projemiz kapsamında. Bu yıl 81 il ve ilçelerinde minik çocukların yüzleri gülsün diye hedeflerimizde 5000 çocuğa ulaşarak onlara kışlık elbise dağıtarak onları sevindirmek olduğunu.

Antalya İlimizden Başlayarak, Dün Şanlıurfa ilimizde bugün ise Mardin ilimizde 250 minik çocuklarımızın yüzlerini güldürdük.

Genel merkez yönetim kurulu üyelerimiz ve il başkanlarımız ile beraber gittiğimiz illerde çocukları evlerinde ziyaret ederek minik çocuklarımızı proje kapsamında kışlık yardım elbisesi paketleri teslim ediyoruz. bir minik çocukları sevindirmek çok güzel o yüzlerdeki sevinci görmek her insana nasip olmak sizde mutlaka ilinizde ve ilçenizde minik çocukları sevindirin.

Genel başkan Mehmet Diş, Bazen uzakta olursun küçük bir kalbe dokunursun korkuların gider kalbin yumuşar bizim memleketimiz baştan sona en doğudan en batıya bizim memleketimiz biz birlik beraberlik dayanışma içinde olduğumuz sürece Rabbim her zaman bizimle olur diyerek hizmetlerinin devam edeceğini söyledi.Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA