SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Gülben’in Başkent Fırtınası! Ankara’da Gülben Güzelliği!

Gülben’in Başkent Fırtınası!   Ankara’da Gülben Güzelliği!
Bu haber 25 Ekim 2021 - 14:34 'de eklendi.

Gülben’in Başkent Fırtınası!

 

Ankara’da Gülben Güzelliği!

 

Gülben Ergen son albümü “Seni Kırmışlar” ’ın üçüncü video klibini sözleri Şebnem Sungur müzik Ayla Çelik’e ait “Ciğerparem” in yayına girmesinin ardından soluğu Ankara Günay Restaurant sahnesinde aldı.

 

Ankara Günay Restaurant ‘ta sahnesine Gülşah Saraçoğlu imzalı sıvama taş işlemeli kostümü ile çıkan Gülben Ergen ikinci bölümde kostüm değiştirerek Bekir Gökmen tarafından hazırlanan kıyafeti ile göz doldurdu.

 

Ankara Günay sahnesinde dinleyicilerini büyüleyen Gülben Ergen, on beş gündür alçıda olan ayağının ve dizindeki yırtığın acısını zerre hissetmediğini söyledi.

 

Dinleyicileri ile samimi diyaloğu, şıklığı ve dillere düşmüş şarkıları ile gönülleri fetheden Gülben Ergen’in ismini verdiği, uzun zamandır titizlikle çalıştığı doğal cilt bakım ürünlerinden oluşan markası önümüzdeki hafta sadece online satışta ve seçili eczanelerde satışa sunulacak.

 

Gülben Ergen sahne fotoğraflarını aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz :

Link: https://we.tl/t-kSITLCJel8

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek