SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Hadi Öztop `tan “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Mesajı

Hadi Öztop `tan “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Mesajı
Bu haber 03 Aralık 2020 - 1:42 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA
Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Öztop, mesajında;
“3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık olunması gereken özel günlerimizden biridir. Çünkü her birey aslında doğal bir engelli adayıdır. Herkesin bunun bilincinde olması ve daima empati yapması önem büyük arz etmektedir. Ülkemizde, engellilerimiz için şümullü çalışmalar gerçekleştirilmektedir.

Devletimizin üstün çabalarıyla, eğitim hizmetleri başta olmak üzere pek çok alanda engellilerimizin sorunlarına çözüm üretilmekte ve yaşam kalitelerinin artırılması için her türlü tedbir alınmaktadır. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşam içindeki entegrasyonunu ve refah seviyelerini en üst düzeye çıkarmak hepimizin asli görevleri arasındadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek