SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

HADİ ÖZTOP `TAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

HADİ ÖZTOP `TAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
Bu haber 30 Ağustos 2021 - 12:21 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Öztop, Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 98’inci yılını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlatılan Milli Mücadele; tüm yokluk ve imkânsızlıklara rağmen 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zaferle taçlanmıştır.
Bugün üzerinde yaşadığımız topraklar, tarih boyunca jeopolitik konumu sebebiyle başka milletlerin sahip olmak istediği yerlerden biri olmuştur. Bu eşsiz topraklara sahip olmak isteyen batılı güçler, çok değil daha bir asır kadar önce Ülkemizi parçalamak, milletimizi tarih sahnesinden silmek istemiş, bizleri çetin bir kurtuluş savaşına sürüklemişlerdir.

Sadece düşmanla değil yokluklarla da büyük mücadele eden Aziz Milletimiz, azmi ve inancı sayesinde düşmanının kirli emellerini tersine çevirmeyi başarmış, istiklal mücadelesinden zaferle çıkmıştır. 1071 zaferiyle ayak bastığımız vatanımızın tapusu 30 Ağustos zaferi ile tescillenmiştir.

Milletimiz tıpkı 30 Ağustos’ta olduğu gibi 15 Temmuz’da da aynı kararlılık ve cesaret örneğini ortaya koyarak Ülkemizin geleceğine, demokrasiye sahip çıkmıştır. Bu nedenledir ki milletimiz, her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu mücadelelerin sonucunda kazanılan bağımsızlığını koruyacak ve asla kimseye boyun eğmeyecektir. Bu nedenledir ki zaman ve şartlar değişse de vazifemiz hep aynıdır.

Bu duygularla, başta Türkiye Cumhnuriyeti’ nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden milli mücadelemizin bütün kahramanlarını, Ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda edan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin ve şanlı ordumuzun, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek