SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Hadi Öztop `tan 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü mesajı

Hadi Öztop `tan 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü mesajı
Bu haber 05 Aralık 2020 - 14:29 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA
Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Öztop, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Gününü ve aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde bütün dünya ülkelerinden önce Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 86. yıldönümünü kutluyoruz.

Özelde ailenin genelde ise toplumun temelini oluşturan kadınlarımızın eğitimli, bilgili ve bilinçli olması sağlıklı bir toplumun ön şartıdır. Türk kadını, tarihimizin en eski dönemlerinden bulunduğumuz çağa kadar toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer almış, her dönemde ihtiyaç hissettiğimiz fedakârlıkların en yücesini yapmıştır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkını verdiği 1934 yılından günümüze kadar kadınlarımız, eğitimden sağlığa, yasama, yürütme ve yargıdan iş dünyasına, siyasetten ekonomiye kadar hayatın her alanında başarıyla görev almışlar ve almaya da devam edeceklerdir.

Yaşantımız boyunca doğumdan, ölüme her anımızda varlıklarıyla onurlandığımız, desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen kadınlarımızın, Dünya Kadın Hakları Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sevginin, şefkatin ve özverinin simgesi olan kadınlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA