SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

HADİ ÖZTOP `TAN ‘MALAZGİRT ZAFERİ’ MESAJI

HADİ ÖZTOP `TAN ‘MALAZGİRT ZAFERİ’ MESAJI
Bu haber 26 Ağustos 2021 - 10:02 'de eklendi.

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, Malazgirt Zaferi’nin 950. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Yayınladığı mesajında öncelikle Malazgirt Zaferi´nin öneminden söz eden Öztop, Malazgirt Ovası´nda Sultan Alparslan´ın liderliğindeki Türk ordusunun, Bizans ordusu karşısında elde ettiği kahramanlık destanı olan Malazgirt Zaferi´nin sene-i devriyesini kutlamanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Türk Milleti´nin kaderini değiştiren, dünya tarihinin akışına yeni bir yön tayin eden ve sonuçları itibariyle Türk tarihinin en şanlı zaferlerinden birisini oluşturan Malazgirt Zaferi ile üzerinde yaşadığımız cennet topraklar bizlere vatan kılındı. Sultan Alparslan, adaletli ve merhametli yönetimiyle kendisinden sonraki devlet adamlarına da örnek olmasının yanı sıra asırlardır Anadolu topraklarında egemen olan barış, hoşgörü ve sevgi tohumlarını da ekti. Bugün dahi aziz milletimizin aynı şuur, inanç ve kararlılıkla kardeşlik ahdimize sahip çıkıp, geçmişinden daha görkemli bir geleceğe ulaşmak için el ele, gönül gönüle olduğunu görmek bizlere kıvanç verirken, ülkemize ve milletimize düşmanlık besleyenleri kahretmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Anadolu’yu yurt edinmemizi sağlayan başta Sultan Alparslan olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

HADİ ÖZTOP -ŞANLIURFA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA