SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

HALFETİ BELEDİYESİ STANDINA YOĞUN İLGİ

HALFETİ BELEDİYESİ STANDINA YOĞUN İLGİ
Bu haber 02 Eylül 2021 - 20:09 'de eklendi.

BÖLGESEL KALKINMA, YATIRIM, İŞ BİRLİĞİ FORUM VE FUARINDA HALFETİ BELEDİYESİ STANDINA YOĞUN İLGİ.

Şanlıurfa’da düzenlenen “Bölgesel Kalkınma Yatırım, İşbirliği Forum ve Fuarı” kapılarını açtı.
Şanlıurfa 11 Nisan Fuar Merkezinde düzenlenen fuarda Halfeti Belediyesi’nin standı yoğun ilgi gördü.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ile birlikte Halfeti Belediyesi’nin standını ziyaret ederek Belediye Başkanı Şeref Albayrak’tan bilgi aldılar.

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'HALFETİ BELEDİYESİ www.halfet halfet' görseli olabilir
Yılmaz ve Hisarcıklıoğlu, Halfeti Belediyesi’nin kurslarında kadınların üreterek sattıkları ve aile bütçelerine katkı sağladıkları ürünleri ilgi ile incelediler.

Bir 1 kişi, oturuyor, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'HALFETİ www.halfeti.bel.tr BELEDİYESİ PULE 1923 L' görseli olabilir
Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, ziyaretleri anısına Yılmaz ve Hisarcıklıoğlu’na el emeği göz nuru ürünler hediye etti.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Albayrak ‘Fuarlar şehirlerin kalkınmasında önemli bir rol oynuyor’ dedi. Albayrak açıklamasında ‘Standımızı ziyaret eden tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Fuarın oldukça verimli geçeceğine inanıyorum. Halfeti Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başta turizm olmak üzere tüm önemli fuarlara katılım sağlıyor, ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz’ dedi.

Bir Hasan Suyun dahil 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Halfeti Belediyesi standında sergilenen Mozaik, Filografi, Sedef Kakma, Kabak Oyma, Tespih, Sanatsal Mozaik, Keçe Aksesuarları oldukça ilgi çekti.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek