SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Haliliye Belediye Başkanı Canpolat, Cat kapı yaparak vatandaşları evinde ziyaret etti

Haliliye Belediye Başkanı Canpolat, Cat kapı yaparak  vatandaşları evinde ziyaret etti
Bu haber 13 Ekim 2020 - 16:12 'de eklendi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, vatandaşlarla bir araya gelerek gönüllerine dokunmaya devam ediyor. Gündüz esnaf ve vatandaşları dinleyen Başkan Canpolat, gece saatlerinde de ilçenin farklı birçok mahallesinde vatandaşların kapsını çalarak misafirleri oluyor.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Canpolat gece saatlerinde ilçede farklı birçok mahalleye giderek vatandaşlara misafir oldu. Pandemi kurallarının da gözetildiği ziyaretlerde Başkan Canpolat, misafir olduğu hane halkının sorun ve taleplerini tek tek dinleyerek gerekli talimatları verdi.

Gece saatlerini bulan çat kapı ziyaretlerinde Başkan Canpolat’a eşi Fethiye Canpolat, belediye meclis üyeleri, ilgili başkan yardımcısı ve birim amirleri eşlik etti.

Başkan Canpolat ve beraberindekiler ziyaretlerin ardından bölgeden ayrıldı.

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek