SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Hasan Özaygut `tan Kurban Bayramı Mesajı

Hasan Özaygut `tan Kurban Bayramı Mesajı
Bu haber 31 Temmuz 2020 - 9:46 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Gaziantep Dernekler Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Özaygut, kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özaygut, Mesajında; Millet olarak bizleri daima diri tutan, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik ruhunun güçlendiği bir Kurban Bayramına daha erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Bu yıl Kurban Bayramını diğer yıllara göre daha farklı ve daha dikkatli geçireceğiz. Hz. İbrahim’in adanmışlığı ve Hz. İsmail’in teslimiyetinin simgesi olan Kurban Bayramında, salgın hastalıkla mücadele noktasında her türlü önlemi alarak, kurbanlarımızı kesmeye gayret gösterelim. Sizin, aileniz ve milletimizin sağlığı için bu bayram mümkün olduğunca zorunlu olmayan ziyaretlerimizi erteleyelim. Ziyaretlerimizde ise maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya özen gösterelim.

Bu duygu ve düşüncelerle, Mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemize ve aziz milletimize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesi temenni eder, değerli hemşerilerimizin, vatandaşlarımızın ve tüm çalışanlarımızın bayramını tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek